veltiniai
nelabai kokybiska foto gavosi bet tai darbelis darytas siandien ir pirmasis kartu su kitais kur foto balti veltinukai su ruzavais karoliukais
Kodel ne ausyse?
ne sau dariau
Aisku.
Reikia taip suprast, kad [biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/404.441237.907…- =(410 273745](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/404.441237.907…-=(410273745) ištrinti ?
man tai veltiniai papuošalai jau pasidarė per daug nuobodu kažkaip buvo užėjus nereali jų banga, visi prisipirko, prisidarė ir db po truputį daros nebeįdomu… nors gražūs ir priderinti vistieki gražiai, bet jau nebe tas efektas, koks buvo pradžioj
Na, man jie vis dar atrodo zhaismingai… Nors ne visi…
atsibode
Man tai ta karoliukų linija nelabai patinka.
baisu baisu baisu, pries dedant foto i eteri reikia gerai pagalvoti ar tokios fotkes bendro vaizdo nesugadins
klausykit, koks progresas! auskarai jau ir ant rankinukų nešiojami… laukiam sekančių stebūklų…
jo Apatija ne tik ant rankinuku bet kitose foto pasiziurek ir ant lipni juostu ir visur kitur
ko jus taip puolat?juk sake kad ne sau dare,tai ir ne ausyse fotografuota…nu bet jus ir piktos;DDD
oj, ko dabar čia pyktintis? tarp kitko prie tos rudos rankinės visai dera prie rudo megztuko (nebūtinai) visai nieko būtų įtariu. šiaip veltiniai išties jau per gerklę lenda, tačiau gerbiu kas velia - tai nėra lengva
agneshka, tai turbūt ją primuštų, jei įsivertų vieną kartą, kad nufotografuotų ;]]] o kodėl analogiškai dar parduotuvėse nedraudžia matuotis drabužių? questa, aš matyt ir mirsiu neįkirtus tokio stiliaus… p.s. jei orientuosimes į blogiausiu pavyzdžius, tai tada badas laukia…
znai apatija sulyginai ratus su tvora
auskaru seip dazniausiai neleidzia matuotis parduotuvese.
Schnitzel, ok, mano pavizdys netikęs, bet tai reik turėt gi nors minimaliai fantazijos… galima gi tą auskariuką pakabint ant kito ar kažkaip pridėti prie ausies… esmė ne nešiojime, esmė- bendrame vaizde, atsiprašant, ant belekokio rankinuko aš jo nematau nė gramo… p.s. nuomonė yra tik mano, gal kitiem ir labai super toks vaizdialis
kadangi as auskaru nenesioju ausyse tai man kazkaip…
auskarai cia ?