vel problemos su veidu

vel problemos su veidu

Kremus reikia naudoti atsižvelgiant į savo odos tipą, poreikius ir amžių, o ne į firmos pavadinimą.

O as naudoju Oriflame jautriai odaiGerai,nes veidelio oda irgi problematiskaMirkt

nubek i vaistine ir nusipirk BEPANTEN kremuko. jis kainuoja apie 12lt. ziurek kad butu kremas o ne tepalas, nes tepalas butu per riebus. Jis melynoj tutelej buna. Man tai kai oda sustreikuoja tai labai liux Gerai padeda.

Siaip man visai patiko prausimosi zele is LOreal.
As naudoju truputuka brangesnes priemones.
Labai gaila,kad mums taip nepasiseke su oda.
Taigi naudojau nesenai Estee Lauder drekinamaji krema,kuris apsaugo nuo aplinkos,nuo ultravioletiniu spinduliu ,nuo pirmuju rauksliu ir t.t.Jis skirtas riebiai odai.Man jis saltuoju sezonu labai patiko.Oda pasidare silkine ir sumazejo spuogeliai,nebebere veido.Liuks kremas,bet vasara ir pavasari nebetinkantis.Mat jis nesuteikia matinio atspalvio.
Is Amway buvau nusipirkusi visa linija(prausimosi zele,tonikas,kremas),nepasakyciau kad patiko.
Dar senai(pries pora metu)naudojau Sebamed visa linija,labai patiko,tik kad nebegaunu nusipirkti.
Va o dabar nusipirkau is Clarins dienai krema-koncentrata ir nakciai lengva zele veidui.
Jei patiks parasysiu,naudoju dar tik antra diena.
Dar galeciau tau visa sarasa parasyti,bet jauciu kad atsibodo skaityti

kokios bedos - jokiu problemu…ka…nezinai kas daryti - pas mane veidelis visada kaip turi buti…Baisu
Tauziji, nei pati nezinai ka…o, kad ka nors konkreciau parasytum ?..

Pasikeisk veida