vel pasiciupau :)

vel pasiciupau :slight_smile:

O tai QD nebuvo? Nekaltas

antikvaras Šypsenabet su pilnu komplektu :}

ex, nusipirkau si zaisliu ka ir vel Šypsena mokejau nedaug 200lt nes draugas is UK parsiveze ir papigiai pardave. nuotraukoje ne mano ngage, bet mano lygiai toks pat. komplektas toks pats, bet neturiu dabar su kuo fotkint, nes brolis fotika issivezes… laimes pilnos kelnes taip sakant Šypsena

pirktas pries ~2menesius, jokiu ibrezimu, pilnas komplektas +512mb mmc plus korta… Apkabinimas

neprimink man jo Veee

uzhsieny daiktus moka saugoti, ne taip kaip pas mus. tai originalus reti diskai su purvinais pirshtais nucapinti ir su shvyrtiniu pavalyti. arba kaip skelbime rasho “kaip naujas”, bet ish tikro “paskutinis sudrozhtas grabas”… kartais pavartai skelbimu puslapius- pasijuoki… Šypsena bet manau Lietuviai nepasikeis.

nervina tik vienas dalykas - blankus ekrano apsvietimas, kurio neina keisti, o ant ngage qd ejo… no bet nieko, vistiek malonus daiktas Girtas

nesiotis ypac malonus Juokiasi

maniskis salia manes dabar guli Šypsena PS gal kokiu geru zaidimu gali pasiulyti? nes dabar tik cmr 2005 zaidziu ir jau biski pabost pradeda Šypsena

Iš tolo žiūrint pamaniau, kad antrankiai Juokiasi

nu kodel jum jis sukelia blogus prisiminimus? man jis normalus telefas,aisq didelis, bet toki isidejes kisemem tikrai nepamirsi kad ji pasiemes… Cha cha

nzn, mano megiamiausias buvo ir tebera pathway to glory ir pathway to glory: ikusa island. sitie ejimais pagrysti strateginiai grajai man idomiausi ant gago

man patinka, kaip juo kalba žmonės Cha cha Peliukai Mikiai pasidaro Girtas

jo, kai kalbi tai levai atrodo, bet is kitos puses, tai labai patogu sonu ji laikyt kai kalbi Cha cha

o kuo QD blogesnis uz sita? ten girdejau kazkas prasciau su jungtim su pc…cia galit gal aks pakomentuot kas turejot?

WOOOW o as maniau kad jie visi jau mire… Beto dar zaidimus jiems kas nors kuria? Beto apie daiktu saugojima uzsieni geriau nesakykit, Jus nematet airijoje kas antr 2007 metu masina, kaip personalinis siuksliavezis…