vėl ketvirtadienis
Kažkaip pagalvojau, ar ne per dažnai tas ketvirtadienis būna. Kuo gi jis toks įpatingas, kad gali sau kas septintą dieną ateiti? Suprantu, kad pvz. penktadienis gera diena, nes darbai baigiasi ir prasideda savaitgalis, šeštadienis ir sekmadienis irgi geri, nes pasiilsėt gali. Pirmadieni malonu vėl pažvelgti kolegoms į užtinusias akis , antradienį - įsibegėja darbai, trečiadieniais gali pradėti planuoti savaitgalį, o ketvirtadienio naudos taip ir nerandu…
Galėtų išleisti įstatymą, kad ketvirtadieniai būtų tik kas antrą savaitę
Gero visiems ketvirtadienio
aciu
Eik dar isgerk…
Nu bet jei nebutu ketvirtadienio tai savaite sutrumpetu ir butu tik sesiu dienu. O kaip pats zinai oficiali darbo savaite susideda is penkiu o daug kur ir is sesiu dienu… Tai ka tada iseginiu nebutu-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeee
Na matai, treciadieni pradei planuoti savaitgali, o ketvirtadieni baigi
va jums, pamastymui apie savaite:
As atsibudau pirmadieni, kad nueiti i darba antradieni, bet treciadieni suzinojau, kad ketvirtadieni lis, todel penktadieni pagalvojau, kad kam eiti i darba sestadieni, jei sekmadieni vis vien iseigine?
ketvirtadienis *****a diena nieko ish jos doro ir pamastyti galima bet kada geriau butu vien isegines tada butu geriau jei ir jos neatsibostu
keistas mastymas
kazhkaip itartinai ir man tas 4 dienis wisada uzhkliuna…
o man 4tadienis labai patinka , nes kaiptik sia diena mastai , jog tuoj 5tadienis ir savaitgalis , tai diena greit ir linxmai praeina
O kam naudos ieskoti?kaip tik fainai-bent viena diena ,kuri saves nesureiksmina,visa save nieko nereikalaudama mums,zmogenasm atiduoda…
ketvirtadienis pati blogiausia diena pasaulyje
ketvirtadienio reikia todel, kad po jo butu penktadienis
ketvirtadieniai dar nieko, nes zinai, kad tuoj bus savaitgalis, bet pirmadieniai, tai tikrai nereikalingi
Tu vėl viena ir tuštuma
Tau tyliai sako mirk arba išdrįsk
Aš po langu tavo langu
Ir čia aš būsiu lygiai dvi naktis
Ketvirtadienis - laiškai jau skrenda Ketvirtadienis
ketvirtadienis - Laiškai jau skrenda ketvirtadienis …