veiksme
sportyvna visai naglai atrodo
maciau cia pries pora dienu kaip tavo balta babuna, tik su graziais ratais ir suleista, tai visai nais atrodo …toks ne daznas modelis
kad nedaznas, tai sutinku. bet suleisti tai nesamone. jeigu dabar pries duobes spaudziamas gazas, tai suleidus reikes vazinet kaip ir su visom normaliom masinom. stabdyt, atsargiai. nx. gaunasi, kad esi masinos vergas, nes taupai
Vilniuj seniau kažkokia su vafliukais gražiais buvo, tai kažkada per veidrodėlį pažiūrėjąs pamaniau, kad subarikas
tos ralines corolos labai grazios, nuo sega rally laiku istrigo
ka zinau, man is priekio tai sitos grazesnes nei feisliftines, is galo, tai jos tokios, nu, toyotiskos kaip darbine masina, tai
aplamai, senesne toyota puikiai tinka kaip darbine masina. mano atveju ji darbine buna tik savaitgaliais. gaila ner kablio, tampyciau ir priekabas
trulikas gal i autotoja isidarbino siaip sitos man ir grazios…nepaneigsi
nekažką tu ten pritampytum su 50kw
dr, as autotojoj dirbu jau seniai, raskusyl tu mane dabar
Robi, pas mane ne 50kw, ne ka galingesne audi tampo priekaba, automatas
nelabai tai ką keičia… neilgai prisitampytum
manai?
namas statais?
dabar jis tau i si klausima neatsakys,nes nori islikt paslaptingas.bet galiu as atsakyt tau-nixuja jis nieko nestate ir nestatys,tiesiog nori but kietas tyledamas
a tai apie ka cE kalbat? vienintele simpatiska moteriskai 3dure hachbekine corolka paeme lygina truliko babuina
babuins yr babuins- pirma, uztikrinta vieta pagal bjauruma
antra vieta butu ‘motinine’ (5d hach), 3cia sedanas, bet sedanas toks neutralus…
man tai vapse zajibali tos debiliskos snekos kaip -patvari,kantri,grazi,visai nieko,darbine,savaitgaline.gal pripazink tiesiog kad turi tikrai slykstu ir kartu taupu sudo gabala?!