veiksme

veiksme

dinozauras veiksme Klastatheinspirationroom.com/daily/commercials/2008/11/toyota-ninja-c ats.jpg

atlaikyk youtube.com/watch?v=EqP1_IcjW-s

sportyvna visai naglai atrodo Šypsena

maciau cia pries pora dienu kaip tavo balta babuna, tik su graziais ratais ir suleista, tai visai nais atrodo Gerai …toks ne daznas modelis Cha cha

kad nedaznas, tai sutinku. bet suleisti tai nesamone. jeigu dabar pries duobes spaudziamas gazas, tai suleidus reikes vazinet kaip ir su visom normaliom masinom. stabdyt, atsargiai. nx. gaunasi, kad esi masinos vergas, nes taupai

Vilniuj seniau kažkokia su vafliukais gražiais buvo, tai kažkada per veidrodėlį pažiūrėjąs pamaniau, kad subarikas Cha cha

tos ralines corolos labai grazios, nuo sega rally laiku istrigo Cha cha

ka zinau, man is priekio tai sitos grazesnes nei feisliftines, is galo, tai jos tokios, nu, toyotiskos Cha cha kaip darbine masina, tai Gerai aplamai, senesne toyota puikiai tinka kaip darbine masina. mano atveju ji darbine buna tik savaitgaliais. gaila ner kablio, tampyciau ir priekabas

trulikas gal i autotoja isidarbino Cha chasiaip sitos man ir grazios…nepaneigsi Gerai

nekažką tu ten pritampytum su 50kw Cha cha

dr, as autotojoj dirbu jau seniai, raskusyl tu mane dabar Piktas

Robi, pas mane ne 50kw, ne ka galingesne audi tampo priekaba, automatas

nelabai tai ką keičia… neilgai prisitampytum

manai? Juokiasi

namas statais?

dabar jis tau i si klausima neatsakys,nes nori islikt paslaptingas.bet galiu as atsakyt tau-nixuja jis nieko nestate ir nestatys,tiesiog nori but kietas tyledamas

a tai apie ka cE kalbat? Cha cha vienintele simpatiska moteriskai 3dure hachbekine corolka paeme lygina truliko babuina Baisus Cha chababuins yr babuins- pirma, uztikrinta vieta pagal bjauruma Taip antra vieta butu ‘motinine’ (5d hach), 3cia sedanas, bet sedanas toks neutralus…

Juokiasi

man tai vapse zajibali tos debiliskos snekos kaip -patvari,kantri,grazi,visai nieko,darbine,savaitgaline.gal pripazink tiesiog kad turi tikrai slykstu ir kartu taupu sudo gabala?!