Vedybos - meiles ishrajshka ar tiesiog visuomenes norma?

Vedybos - meiles ishrajshka ar tiesiog visuomenes norma?

va-je-zau. sia tema yra tiek prirasyta ir pridiskutuota ir priblevyzgota, tai geda tau, jei jau tokio amzelio sulaukei ir dar neturi savo nuomones Baisu

Visuomenės norma…

nuosprendis -bus uzrakinta Nekaltas

uj nea mazute as tikraj dar tokio nesulawkiaw Cha chaDD siaip man ydomu pasidare na mano drawgu ir drawgiu uzh mane eera 10 metu vyresniu todel man kartajs idomu pasidaro kodel jie vienisi… Šypsena o siaip nezinojaw kurioje skiltyje ieskoti to Šypsena ir sorrys nepeek gi ash chia nawjokas Šypsena tik dienorascius temoku ir rasheeti Cha chava-je-zau. sia tema yra tiek prirasyta ir pridiskutuota ir priblevyzgota, tai geda tau, jei jau tokio amzelio sulaukei ir dar neturi savo nuomones Baisu

krc uzdareekit sita tema dawgiaw gywenime nerasheesiu jokios… aciu …

sakyciau su metais jos reikalingos,ypac moterim.tai siokia tokia garantija,statusas visuomenej.gal jausmai cia nepaskutinei vietoj,bet mano manimu atsakimas slypi gyliau,pasamonej.daleiskim daba istekeciau vien ant prikolo.Kas liecia 30meti,kuris dar nevedes… Nekaltas skirtingai buna,bet kaip pasake vienas mano katinelis-“kuo toliau,tuo maziau noriu vesti ir nejauciu tam poreikio.Gal todel ,kad pasidariau isrankesnis ir noriu vesti tik viena karta,bet taip pat daba didesne itaka tokiam sprendimui padarytu noras pratest gimine,tobish susilaukti palikuonE” Cha cha