Vedybinis skelbimas: ieskau virtualios gyvenimo drauges vienai savaitei

Vedybinis skelbimas: ieskau virtualios gyvenimo drauges vienai savaitei

Noriu pabandyti savaite pabuti vedusiu. Kad suzinoti: gerai tai ar blogai. Nickas mano Baisu, charakteris Baisu, bet viltis mirsta paskutine Nekaltas
Apie save:
Nickas: Otmorozok
Amzius: 76 metai
Lytis: Vyras
Issilavinimas: nebaigta 1-a klase
Pomegiai: vaikscioti gatvemis, rankioti nuo saligatvio zalius ir geltonus skreplius ir deti juos i degtuku dezute, kad vakare is ju pasidaryti veidui kauke ir su ja atsigulti salia savo isrinktosios
Zalingi iprociai: nemegstu naudoti prezervatyvu
Reikalavimai busimai nuotakai: kad mane myletu, glostytu, maitintu ir girdytu, sildytu, daznai buciuotu ir myletusi, pasakotu man pries miega pasakas apie tai, ka veike per diena, neuzstatytu per ilgu ragu ir dalinantis turta nepretenduotu i mano istatoma zandikauli ir prisegama penio proteza

Idedu si skelbima ir einu ta proga pirma karta si tukstantmeti i PIRTI TūsasTūsasTūsas

ŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia

na kur tu buvai pries kelias dieneles?

na tiesiog mano svajoniu VyrasCha chaCha chaCha cha

kadangi virtualios drauges tai manau kad tiktu ir LL, nes jis daugiau uz Moteris verkslena Taip

Pirmosios dvi eilutes buvo geros - 9.5 balo uz originaluma - paskui nusivaziavo - o gaila

Kukas

Žliumbia As visada visur veluoju Žliumbia

Tik sulaukes 76-eriu suzinojau, kad man jau galima vesti Apakęs

Kodel tau gaila? Norejai uz manes teketi?

amerikos neishradai.
net arabai ir tie daro vedybas atostogoms. Notarishkai iteisinta vedybu sutartis automatishkai nutraukiama pasibaigus atostogoms.
tik skelbime pailgink laiko tarpa, o tai nei susiest kaip reikiant nespesitMirktJuokiasi

Bijau, kad LL manes gali pilnai nepatenkinti, nes vien verkslenant neimanoma padoriai atlikti jaunosios pareigu…

Kazkaip antroji dalis (saves aprasymas ir reikalavimai jaunamartei) truputi vulgaroka

Del musu vedybu - jei atsiusi nutrauka - fas, anfas ir profil su visais issikisimais - pamatysim Lūpos

Kukas

Jei tu sutiktum uz manes teketi, as tave laizyciau tol, kol sulaizyciau… Manau savaites tam pakaktu Nekaltas

tu gi manes nekentiCha chaJuokiasitaj kam chia sleptiNekaltas

Gal belaizant tave neapykanta virstu meile…Nekaltas

As vulgarus Taip
Mano nuotrauka yra mano profaile.
Tavo krutys ar dideles? Klubai ar platus? Ar daug Vyras tave dare?

Problemos su sexu, alkoholiu, subtilaus jumoro jausmu ar tik nepilnavertiskumo kompleksas in real life?

Kukas

Nebijok, as ne aborigenas. Nesuvalgysiu, bet ir Ne nevesiu… Net ir savaitei. Man vyrai Veee.
O tu drasus Vyras kad prisipazisti esas kitos orientacijos Taip

apie snieguole ->>kaip ji isdykavo su septyniais nykstukais?
Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Something wrong with perception?

Kukas

O man melavai, melavai, sakei kad tau tik 74 LiūdnasMelagi tu Liūdnas

JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Arba apie A.Boba, kaip ji isdykavo su 40-cia plesiku Liežuvis