Vectra 2000 spoileriai

Vectra 2000 spoileriai

Taigi kaip daug kas zhinot turiu ash toki dzhiaugsma kaip opel vectra, bet norisi grazhios vectros, todel klausimas gal kas zhinot kas gali nebrangiai pagaminti kopijas 2000 tines? nes originala gaut praktishkai nerealu ir kiek tokis malonumas kainuotu? Domina slenkschiai, priekis ir galas.

Siaip tai jei jau ruosiesi daryti is paprastos Vectros tai patarimas jau daryt originaliai kap nors o neimti standart detales kad ir nuo tos pacios V2000. Paziurek kaip gali visai neblogai gautis : http://www.banga.lt/admlt/2club.club_f_reviews/241.356.1…583-=(1138311668

O del kainos tai tikrai nepralosi daug. Nes sakykim priekinis bamperis kuri matysi nuotraukoje man kainavo 350 lt su priklijavimu prie seno nupjovus jo dali ir prilydzius spoileris iskart su grotelem. Aisku be dazymo. Srote tipo "Vectra2000" originalas kainuoja 300-400 lt, o perdazinet ji vis tiek teks, taip kad tas ant to beveik gaunas pagal kaina.

Slenksciai kainavo rodos 150 lt, galinis spoileris-bamperis 300, ‘suoliukas’ - 200 lt.
Jei domins is kur gavau, tai kontaktu deje nebeturiu pasilikes, bet ten ganetinai zinomas vyrukas is Virsuliskiu kuris tuom uzsiema. Jo kontaktus as radau Omnitelio skelbimuose.

Matai mane butent labai vezha 2000 ishvaizda, be to pas mane sedanas ir norisi butent tokios, kazhkaip man labai grazhu Cha cha kas link shrotiniu detaliu, tai 2000 Panevezhyje gauti spoileriu - be shansu Liūdna tavo auto tikrai labai grazhiai atrodo, tachiau su analogishka spoileruote pas mane kaimyno audi coupe (prikinis spoileris ir galas taip pat padarytas). O 2000 vectru pas mumi tai vienetai.

Jo nu aisku kiekvienam pagal savo skoni. Jo man asmeniskai maniskis priekis jau net perkant nepatiko, bet kitos iseities nebuvo, nes kazko origanilesnio gaut uz normalia kaina nebuvo galimybes per salyginai trumpa laika, tai teko pasitenkint priekiu kaip pas visas oooo ar VW.

O siap nepagalvojai uzsimesti nuo Calibros bamperiu ? Siaip man asmeniskai geriau atrodo uz v2000 be to tikt turetu idealiai beveik nes masinu plocio skirtumas tik 2 mm. rodos. Siap jei jau ieskoti tai nebent Kaune ar Utenoje, nes Vilniuje kainos ziauriai sukeltos srotuose.

Pala cales bamperiai??? Tai o kebulo formos truputi ne kitokios? Man kazhkaip net i galva neatejo tokia mintis geras pasiulymas Šypsena tik idomu kokios kainos

uhhhhhh kai as simpatizuoju vyresnem merginom man ji super cia Šypsena

nu ble ko jus tai negraziai snekat , juk normali panele

atrodai kaip teta Nekaltasas uz tave daug vyresne, bet tikrai jauniau atrodau Šypsena

Nekaltas

pigus_cukrus | 05-23 20:56 jei turetum propeleri uz nugaros galetum ir karsona vaidint Gerai h a h a h a h a h a… O kodel dbr karsono nerodo? Su mielu noru paziureciau… Juokiasi

jei turetum propeleri uz nugaros galetum ir karsona vaidint

ruse E

padruske ruske

friksas prikolina is pacio vakaro

Bet tai biski stora… Taip

Kaip išsipusčius

baik, kam to reikia