VB: arestavom ne ta saskaita- sorry ir eik… Normalu tai?
Sveiki,
Norejau pasiteirauti- cia man siandien buvo saskaita arestave, pasirodo, suklydo eilini karta VB. Gal dar kas nors panasios patirties turejot, ir ar su kitais bankais panasiu dalyku pasitaiko? Nes kai vizos ir lektuvo bilietai nuplaukia del kazkokio "ups, ne ta saskaita…" ir kai is banko puses visa reakcija tik "nu, suklydom, ir ka? atsiprasom, kitas?" Tai pamastai, kad gal vertetu kitoki banka susirasti…
Tagi, gerb. ekonomistai, kaip jus vertinate sitokia situacija? Ar tai normalu, ir tik as per daug cia reaguoju?
na, čia jau senai ne paslaptis, kad VB yra BB dėjęs ant FIZINIŲ klientų…
sąskaitos areštavę dar nebuvo, bet turėjau problemų su VB Internetu, o ir "što za my" kasininkai biesindavo nereliai
niu man paciai neteko, kad arestuotu saskaita, bet zinau bankini darba ir butent su fiziniais asmenimis (bet ne VB ) ir niekaip nesuprantu kaip gali tau pasakyti, kad " niu ne tam arestavom, atsiprasom" ??? niekaip sito nesuprantu, nes jei arestuoji saskaita tai zinai juk kokiam asmeniui juk yra jo a/k ir kiti rekvizitai
kazkokia nesamone
ir dar ju toks nemandagumas
Jie dabar kažkokią revoliuciją bankininkystėje daro - diegia super-duper modernią sistemą, bus visko…
o, zinokit, daznai tai net ne banko kalte buna… kartais ir patys antstoliai suklysta…
VB gal ir revoliucija. Padarys vienu saskaitos numeriu multivaliutine saskaita. Kai kuriuose Lietuvos bankuose tai jau senai idiegta. Ir beja atsiskaitymai gales vykti visa para tarp VB klientu. Pvz. 12 nakties padarysi VB internetu pavedima i kita VB saskaita, gavejas ja gaus tiesiog is karto. Vienzho, padides atsiskaitymu greitis.
Bet aš čia jau toks technikos progresas? Hanza.net jau senai darau pavedimus visą parą ir kitas HB vartotojas gauna per 15 min.
Deja, anstoliai si karta nesuklydo- kai as jiems paskambinau, tai barskino barskino savo kompa, ir niekaip manes nerado. o vb, kai "pakele" (idomus terminas vienok) savo dokumentus, tai ir paske ups…
Odnako sumaise. Tik neisivaizduoju kuriuo budu galima tokias klaidas padaryti. Arestui buvo duota visai kita saskaita, kitu vardu ir pan. Mistika arba ta darba totalus zopliai dare.
pas juos daznai daug kas gribuoja ypac internetas