Vaziuosit?

Vaziuosit?

Ar yra prijaucianciu elektronikai + open airams? Vakar paskelbe, kad siais metais vel vyks.djscene.lt/news?id=2510www.spartakiada.lt

laabai grazus kamstYs buferY Apkabinimas Kalpokai irgi Cha cha

Kamstis su kalpokais pofig. Geras muzonas su daug lialiu tris dienas dvi naktis. Geriau neesu pasitusines beigi atsipalaidaves Girtas

kazkodel mintys apie vira ir sonkauliukus. juk nieks nezinom kaip jis juos gauna?

as prijauciantis Mirkt siais metai planuojam jamti TUNDRA 2010 Šypsenafoto is spartakiados? Šypsena

Tundra man siek tiek per sunku. Tiksliau normalEi, bet chebros ten varyt nera. O va sparta, tai zeba. Joa, foto is spartos, tik ne mano daryta.

na SPARTAKIADOJ labai patiko 08 metais… ) o TUNDRA pirma karta bandysiu Šypsena ziuresim kaip ten viskas bus Šypsena

Jo, sparta astuntais nurove stoga ir pamatus sutrupino Cha cha

apex > Šypsena Gerai joo bbz o kas del tu spartu/tundru, tai kazkaip ten keistai, 2/3 ant fiskiu/gaidzio/kokso arba priruke beproto tai nelabai man tokie dalykai

na jo… ten tokiu netruksta… bet yra irnormalios hebros kazkiek… Šypsena beto aplinkos geros buna Mirkt

Vaziuosiu tikriausiai, vien del SunsaY!!! (ex 5nizza)

o kaip b2g jum?

b2g irgi vaziuoju Juokiasi

b2g man gaidys asmeniskai. Per daug buduliu ir ruzavu lialiu. Pokazuha kitaip tariant.

Nu praitas metais nepastebejau buduliu labai daug, ir lialku, kaip tik publika normali pasirode. Nors gal nelabai demesio kreipiau, ne tas galvoj buvo. Nors negaliu sakyt, visokiu buvo, bet vien del to nevaziuot?

Vieniem maiso skraidantys, kitiem atsiduodantys peroksidu, bei sviecianciais virsugalviais. Plius programa labai skirtinga.

b2g visai kita muzika, nera ka net lyginti…

Ir kuo jau labai skirtinga nuo sportakiados ta muzika ? Ir nereikia cia taip kategoriskai teigi, kad i b2g privaziuoja. Visur privaziuoja. Vieniem trukdo, kiti laukia kol sutrukdys, treti tusinasi ir nekreipia demesio.

Nu aisku, jei ieskosi prie ko prisipist, visada surasi Šypsena