Vaziuojant kazkas lyg sove ir ismete dumu kamuoli per glusa, kas tai?

Vaziuojant kazkas lyg sove ir ismete dumu kamuoli per glusa, kas tai?

va siandien ryte vaziuojant toks sposas, lyg sove kazkas ir salone pasmirdo lyg svylesiais kazkokiais.
sustojau apziurejau viska po kapotu irgi nieko itartino, toliau vaziuojant jokiu nepajutau skirtumo, nei plerpia glusas nei temp kyla traukia taip pat…
kas ce gali but?

man gilioj jaunystej irgi taip buvo.vazienjau tuomet su AUSTIN ROVER . sove tai rigi yspudingai:per galinio vaizdo veidrodeli matesi juodu dumu debesis…sove,ir atrode kad dusle nuskrido…bet viskas vietoj liko.tiesa,taip nutiko kai gerai par gaza uzvanojau su tapke Cha cha nuo tada ,su masinomis kaip su moterimis elgiuosi - svelniau Laimingas

Gal išmetimas buvo užsikimšęs , tai susidarė slėgis ir “mostelėjo” Nekaltas Nekaltas

P.S. o gal kas pajuokavo ir kokį obuolį įkišo į duslintuvą Juokiasi Juokiasi

A700
Nekaltas

pajuokaut niekas negalejo nes masina teritorijoj firoj laikau, o ir gazo neperdaug spaudziau gal iki 3000
bet toliau viskas ok, gal ce katalyzas mirsta? ar kitokie pozymiai butu

be to as is po nakties iki tol kol issove vaziavau apie 8km ant 90km tai abejoju ar mieste i posuki ivaziavus ir startuojant iki 3000aps galejo dar likt uzsikimse kasnors?
nezinau net

O pas tave duju irangos nera?

keik pamenu,tai as tuomet savo auto menkai pasilusiu mataru uzdroziau 2 pavara iki 90km/h.nu i tuomet mostelejo…
nepamenu,ar pas ja buvo katalizas, ar ne … Nekaltas
svarbu kad po sprogimo detales ant kelio nesivolioja Gerai

jo dujos yra, detaliu tai nesivaliojo atrodoŠypsena
tai ce gal dujos sove?

Aga, dujos. Tikekis kad pas tave gera apsauga, nes man kai sove tai oro srauto matuokle istaske…

Dujos, pas mane taip irgi buvo, bet tokie saudymai budingi tik ipurskimams.Tada pakeiciau zvakes ir daugiau jokiu suviu nebuvo.Sauna kai kolektoriuje susirenka per didelis duju kiekis.

man nesaude dar nekarto, ce pirmas kartas.
tai man reiketu pradet rupintis zvakemis ?

gal kuras buvo nekoks… gal kas pateko…

tai ce man susirupintm zvakes ka dar?
ar nesvarbu?

Jeigu jau senai keistos, tai pasikeisk, blogiau nebus. Pagal mane tai dazniausiai saudo del blogo kuro (bent jau pas mane).

Vazinejant dujoms elekra visa (zvakes,laidai,skriejikas,dangtelis) automobilyje turi buti ideali ir nebus jokiu saudymu.

tai jei man pries tai saudymu nebuvo vadinasi jau reik kazka tikrint?
o ka butent reik tikrint. ?