vazineju as su 318 karbu

vazineju as su 318 karbu

hi…hi…hi…ŠypsenaŠypsena
Šita tema turbūt niekada nemirs…ŠypsenaŠypsenaŠypsena

makai Gerai
beje o ka tu vairoji kad taip jau isizheidei?

2 Foxas:

Gal ir pasikarsciavau, ale mane izeide tai, kad tik atejes, dar koju nesushiles jau shunimis visus ishvadino. Manau, reiktu daugiau pagarbos seniems forumo dalyviams. Ir ish karto uzuodziau bmw draiveriams budinga agresyvuma ir arogancija. Vakayp

2 STT`

Pas mane Mercedes 190

Jooo,kiba yra del ko chia peshtis…:wink:

turiu 3 nuo 1994m, siaip ji gaminta 1984, jei domina mano patirtis, skaitykite

Dugnas tikrai cinkuotas - jokiu problemu!, na bet jau visa kita per tiek laiko ispuvo: (paminesiu jog droziu ziema - vasara, per druskas ir laikau dregname siltame garaze) pakeiciau abu priekiniu sparnus - ispuvo, slenkscius, priekis jau irgi gatavai prakiuro! Bgazineje skyles Zodziu kebulas nelaiko! Kaimyno audine cinkuota ir tai matosi! Efektas geras!

Bet va agregatai, motoras greiciu deze, guoliai (pravaziuota ~250 000) laiko! Turiu toki principa - masina reikia vazineti o ne ja remontuoti, tai ir drosiu iki finiso, keiciu dali tik kai ji visai suluzta! Gelezine vokiska technika, ko noreti bandymus vokietis atliko II pasaulinio karo metu, zino kaip padaryti masina kad laikytu!

Cia bendradarbis turi peza405, tai tosolas is peciuko bega i salona, o as juokiuosi - nezinau kur mano BMW yra peciukas, kapota atsidarau karta i 2 men, dapilti tepalo - ryja bestija! O siaip tik pil benza ir mink ant pedalo!

Kitas draugelis nusipirko saaba, tai greiciu deze uzluzo 2 kartus, ir abukart reikejo jam varikli iskelti! sxhitas o ne masna…

Kaip man pasake vienas ir kitas serviso meistras cituoju
"tik durnas gali pirkti ne BMW"

Pasiziurekite USD filmus kuom ten vazineja aukstuomenes jaunimas - teisingai BMW treciukais, ar dar yra prasmes toliau cia diskutuoti?

Tai ką tu čia norėjai pasakyti ?

Fsio aijnu pirkt bmw…
*STT away

Šypsena

…tiesiog parasiau kaip man sekasi su 3-ke, bet knieti isbandyti ir kitas masinas, 525 plyta, arba 520 "rykli". Domina vaziavimo minkstumas, o jei kas uzsigavo sorry, kaip sakant niek asmenisko - tai tik biznis arba kaip sakoma kiekvienas zmogus turi savo megstama modeli ir tai jo negincijama teise!

Is diskusiju supratau, jog MB 126 kebulo minkstene uz BMW 5xx?
Ar tai tiesa, gal kam teko patirti savo kailiu? Aisku butu idealu susirasti koki bica ir apsikeisti tackomis savaitelei!

Neblogas dalykelis Šypsena

Cha cha

as kolkas dar neturbinau… bet zinau kad tikrai uzturbines nesudeginsi Cha chadaba : core:378mhz Ram:338mhz

Kokie dazniai pries ir po?

Cha cha

o shtai ir vaizdelis ish shono Šypsena