Važiavimas į GM’ą
Pirmiausia tai man reik, kad kas nors paimtų mane ir maistą 6dienio rytą. O šiaip dar kartą primenu, kad pasiimtumėt miegmaišius ar kokias antklodes, bo patalynės tai tikrai visiems neužteks. Dar šitoj temoj galit rašyt kas galit paimt žmones į ekipažą.
kaip jau rasiau vaziuoju su elllnium+bunde kadangis bus 3 miegmaisiai+1pledas mano - tai bijau tikrai su bagazine prastai
dar nepamirstant kad ellniuka vezu
bunde- gal tave is kur nors prigriebti reikia?
Pas mane mašinoj bus 1 vieta
kns ekipaze vienam gali tilpt 4 zmogai (Darukas_26), pas mus vienas, pas gazona 2-3
savaitgali salta pranesa, taip kad pasirupinkit siltais miegmaisiais ir sildanciais gerimais labai gaila, kad sudalyvaut neiseina
na, bet lauksim visu balandzio menesi panevezy, Eziu sostinej ir susipazinsim
linksmai praleiskit laika
o pasmane pakrove ciuzinius 4
o tavoji nevažiuos?
Pas mane bus vietos… tai i privata jei permeskit, jei kam ner kaip nukakt… P.S. is kauno…
Kaip supratau kazkur prie medijos gyveni ane ? gal ten ir susimytinkim, tik laika pasakyk
pas mane kaip ir yra viena vieta… del bagazines… tia nezinau net kiek ir ko galettu tilpt… 09.20 busiu nestej… jei ka ten ka nors sumastysim… ar ka… pas mane kaip ir yra viena vieta laisva…numeris priofaile jei reiks… kad nesimustumet… kas pirmesnis tas gudresnis…
Nus tai pas mani sielos 4viet. Stoli as vienas vaziuosiu?
A nuka ka nors pas mane del kompanijos.A to as da uzmigsiu blin.
sorry hebra nedalyvausiu jei sako kad sala pasirupinkite ne tik miegmaisiais bet ir savo automobiliais, krokodilais, virvemis, prezervatyvais
Pas mane 4 vietos laisvos, bet butu geriau, kad krovini gabenciau, nes dabar salone sioks toks diskomfortas Atvaziuosiu i neste, ziuresim
jei kas ish shilainiu ar pro shilainius ir da turit vietos mane kartu iki statoilo koki sms ar majaka +37067511593