Vatinės kelnės - prabanga ar būtinybė?
Atšalo nerealiai. įvariau “gelandewagena” garažan ir nors lauke buvau tik minutę, pajutau ledinius šalčio pirštus žnaibant palaikiu treningu tepridengtas genitalijas. Kodėl dizainieriai A.Pairklojus, S.Sutraukaitė ir S.Pakankamai-Gumianas nesukuria vakarinio fufajkinio ansamblio dirbančiam vyrui? Pirkčiau nedvejodamas.
Apie tą patį pagalvojau sekmadienio rytą (naktį?) važiuodamas su švediško pravažumo stebuklu, kuriame, dėja šildymo sistema įrengta nebuvo, ėl VOLVO finansinės krizės. Todėl šien užsidėjau kalconus, liaudėje vadinamus gacikus… Reprodukcijai, nesveika, bet limpa nerealiai
Ką čia naujo sukursi pantalonai ir tiek
Taip sakant, mada išeina ir vėl sugrįžta
Tu stovėk ir lauk, kol tapsi vėl madingu
Ryte ilipus i salta auto ir padejus ant kreslo lengvai pridengtus savo
supranti kad pirtyje atgaiva nereali
rezume: nesiok drabuzi pagal aplinka ir busi
ir zinoma sveikas kaip ridikas
u prirody net ploxoj pogody … iest ploxaja odiezda
Tai vat aš irgi galvoju, kaip tik Statkius savo saloną šalia mano namų yra įkūręs, bet kai pažiūriu, tai vien tik suknelės, o ką man tokiu šalčiu apsivilkti?
tai blia reikejo i slidininko kostiuma ilyst ir grazu ir silta
o kalconai jega, giminė saugi ir visks normalei
jei pamatysi kokia grazia suknele , vilkis , nebijok-daba madoj vyrai su sukniom
ja, jei bijai gaidelį nušalt - pirk ir nedvejok
tikrai teip, važiudamas ryte į darbą gali ir kiaušius prišalti prie įšalusio sosto Nekas, nekas
ple, mergos, galima pagalvot kad čia tik mūsų problema… gaidelis su kankolais žinoma nušalti linkes, bet nekaikurios plunksnuotosios sugeba ir šlaplės beigi gimdos uždegimus pasidaryti, porą kartų į -15 su laaabai madingu miniaku išėjusios. taip kad grįžta fufaikės era - macho medkirčiai ir sexy melžėjos.
prisipili karsto vandens i pusle ir pirmyn ir minksta ir silta
Tai kad man dabar ne mada, o šiluma labiausiai rūpi!
Prieš sėsdamas į mašiną duok išmasažuot