Vat uz ka zmogui i snuki pasiulytumet?

Vat uz ka zmogui i snuki pasiulytumet? Šypsena

tai uz ka?

jei pamatyciau savo vaikina su kita,tai snukius apiem suvoliociau,be to jei labai kas uzknistu taip pat gautu as nesiulyciau o is kart duociauLaimingasKanda

jei stipriai prisidirbtu, tai as nesiulyciau… o simple duociau i snuki, be kalbu Šypsena O jei jau reikia siulyt, tai galiu paprastai, ne uz ka pasiulyt… Siaip, is geros nuotaikos, padaryciau paslauga Cha cha. Gal kas nori i snuki? BaisuJuokiasi

hmm… nu dar neteko niekam siulytiNekaltas Bet pasiulyciau, jeigu ziauriai ziauriai prisidirbtu mano atzvilgiu

jauciu kad viena zmogekui teks ne tik pasiulyt bet ir duot jei ne sian dien tai ryt…u.z.p.i.s.o. nerealiaiLiūdnas

ne siulyt reik, o duot. maziau kalbu, daugiau darbu

jausme,tai prie tavo vaikino jokia pana negali prieit,tu netaip viska sup[ratau jis tau pasakytuMirkt

na, kad ir kaip zmogus mane supykdytu ar izeistu, nesmogciau jam ir to nesiulyciau… Rasciau geresniu budu parodyti jam savo vieta. Issityciociau ar kitaip psichologiskai paveikciau Nekaltas
Nors siaip pykcio ilgai nelaikau Cha cha

uz grazias akis

na yra zmoniu veidu, kurie patys prasosi plytosCha cha

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi Teisybe sakaiJuokiasi

jej i snuki taj uz dyka duocew ner ce koCha cha

ot geri zmones pas mus ir uz dyka pasiruose duoti ir is kur tas gerumas, susigraudinauNežinau

kad ir uzh dyka jei kas prashytu Šypsena

Jai labai sunervintu ar apkalbetu tai tikrai duociau bet is geros valios galeciau da ir paprasyti Cha cha

Jei mano draugus ar seima izeistu-vat tada tai isiplieskiu kaip velnias…Baisu

tam kuris priejes klausia: e! gal 10ct turi… nu paieskok bo ****ypalucish… ir pan… va tokiem neatsisakau Šypsena

dazniausiai uz grazias akis Cha cha

…už saldainiuką…Nekaltas