Vat uz ka zmogui i snuki pasiulytumet?
tai uz ka?
jei pamatyciau savo vaikina su kita,tai snukius apiem suvoliociau,be to jei labai kas uzknistu taip pat gautu as nesiulyciau o is kart duociau
jei stipriai prisidirbtu, tai as nesiulyciau… o simple duociau i snuki, be kalbu O jei jau reikia siulyt, tai galiu paprastai, ne uz ka pasiulyt… Siaip, is geros nuotaikos, padaryciau paslauga
. Gal kas nori i snuki?
hmm… nu dar neteko niekam siulyti Bet pasiulyciau, jeigu ziauriai ziauriai prisidirbtu mano atzvilgiu
jauciu kad viena zmogekui teks ne tik pasiulyt bet ir duot jei ne sian dien tai ryt…u.z.p.i.s.o. nerealiai
ne siulyt reik, o duot. maziau kalbu, daugiau darbu
jausme,tai prie tavo vaikino jokia pana negali prieit,tu netaip viska sup[ratau jis tau pasakytu
na, kad ir kaip zmogus mane supykdytu ar izeistu, nesmogciau jam ir to nesiulyciau… Rasciau geresniu budu parodyti jam savo vieta. Issityciociau ar kitaip psichologiskai paveikciau
Nors siaip pykcio ilgai nelaikau
uz grazias akis
na yra zmoniu veidu, kurie patys prasosi plytos
Teisybe sakai
jej i snuki taj uz dyka duocew ner ce ko
ot geri zmones pas mus ir uz dyka pasiruose duoti ir is kur tas gerumas, susigraudinau
kad ir uzh dyka jei kas prashytu
Jai labai sunervintu ar apkalbetu tai tikrai duociau bet is geros valios galeciau da ir paprasyti
Jei mano draugus ar seima izeistu-vat tada tai isiplieskiu kaip velnias…
tam kuris priejes klausia: e! gal 10ct turi… nu paieskok bo ****ypalucish… ir pan… va tokiem neatsisakau
dazniausiai uz grazias akis
…už saldainiuką…