vat taip!

vat taip!

teisingai Gerai suplyse triperiai visokie o kaukia tai ohoho Piktas

bent jau galejo parasyt,nesusitvarkysi,vaziuosi i NORD GLASA Mirkt

mano kaimynas panasu buvo parases pacukui kazkokiam,tik ta uzrasa prispaude su plyta ant priekinio stiklo Cha cha

man buvo užstatę porą kartų ir ryte neišvažiuodavau Pavargęs Taip knietėjo nagus kokius ventylius išsukt Nekaltas ale palei langus nedrąsu buvo

smagu paskui nulupinet sita popieriu Cha cha

reikejo su cveku pritivrtinti Taip Cha cha

nu cia tai faktas, kazka reikia daryti. kieme kaukia pora masinu , reikes taksta koki riebu surunkti ir vakare uzdeti, gal susimastys zmones, o jei ne… Drovus Angelas

gyveno musu name toks durnius(nu turbut zinot buna kiekvienam name tokie ala namo komendantai,kurie is neturejimo ka veikti tik per langa ziuri ir neturedami kur vaziuoti pabirbina varikli,tik tam,kad akumas “pasikrautu” ),zodziu jis mane labai nervuodavo su tais atomobilio plovimais daugiabucio kieme.turejo jis balta ziline silke ,bet po vieno vakaro ji kaskaip netycia apsitaske valerijono lasais Nekaltaspo to veiksmo vios kiemo kates(paprastai ju gyvena kokios 8)“paimieli” silkike

drylio, gera mintį davei Cha cha pas mus kieme yra viena veikėja kurios niekas nemegsta Šypsena o katinų kokia 15 laksto Šypsena

kaukiancias signalizacijas tai negailestingai tramdyt riek Piktas

drylio, pagal tavo veiksmus silke iki metalo turejo buti nugramdyta… jau isbadziau, efektas Apakęs