Vasaros makijazas

Vasaros makijazas

Ryskios lupu spalvos vasarai Bučkis Tik velgi mane siek tiek erzina skaistai - per daug ju man atrodo, o gal tiesiog reik suprast dabar taip madinga Kvankt? Anyway, neseniai nusipirkau tokios spalvos lupdazi kaip merginos desineje - ispudingai atrodo koralu spalva Taip Ar jus, merginos, megstat eksperimentuot su makijazu? Nekaltas

nemėgstu koralų spalvos nors tu ką Šypsena gal tiesiog dėl to, kad man netinka. skaistalai šviesiaodei visai tinka. nesvarbu, kad ryškūs. bet va tamsiaodė rožiniais žandais tai juokingai atrodo. labai patinka natūralus makiažas. šiaip visada atkreipiu dėmesį į išradingai pasidažiusias megrinas (ypač vakarėliuose). patinka stebėti kitas, bet pati to nedarau.

aistoskinas> O kodel nepabandai paeksperimentuot su savim? Nekaltas Pabandyt spalvas, kuriu dazniausiai nenaudoji pvz Nekaltas

Man gal irgi atrodo, kad skaistalai gan per ryškūs tokiai šviesiai odai (turiu omeny dešinę mergaitę) NekaltasPati skaistalus naudoju, bet gal ne tokius ryškius, nes pati esu tamsesnio gymio Drovus

Kriste> As irgi tamsesnio gymio, man lb graziai tinka alyvines spalvos skaistalai Taip

foto atrodo graziai, bet pati ryskaus makiazo nesidarau nei diena, nei i koki vakareli eidama. nereikia man to ir viskas Cha cha

Plastmasinės tos tetos atrodo Blogai.

F_A, na tavo akys mėlynos, o mano rudos, aš kažkaip truputį vengiu alyvinės spalvos DrovusO mano rudos Flirtas

tamsiaodė ružavais žandukais Cha cha Cha cha keistai man kažkaip. bet aš ir skaistalus ne itin dažnai naudoju.

kažkaip manau, kad man netinka. esu bandžius - pasidažau ir iškart nusivalau, nes negali į žiūrėti į savo pridažytą infantilų veidą Juokiasi

Baisus

skaistalu nenaudoju Ne nes keistai tada sau arodau Šypsena seip mano oda laba blyski, gal ir neprosali butu Nekaltas Ryskiu spalvu nemegstu Ne patinka sviesus ir skaidrus lupu blizgesys Šypsena o akys mano rudos, diena skaistalu ir pudros nenaudoju, o vakare tai dazniausiai uztepu lengva sluoksni pudros, padazau blakstinas tusu, akiu krastus prie nosies sviesia skaistalu spalva (ochros spalvos), o sone tamsiai ruda spalva Šypsena dar piestuka juoda naudoju ir viskas Šypsena bet vasara noretusi ka nors isradingesnio, tai reiketu pasidometi kas man tinka dar Šypsena

as apskritai nesidazau Drovus

As negaliu dazyti savo lupu lupdaziu ar ryskiu blizgesiu, man labai nepatinka, ir turbut netinka. Naudoju arba vazelina arba skaidru blizgesi.Skaistalus naudoju tik vasara, kai oda buna idegusi - toki lengva persikini atspalvi arba ciut ciut bronzini. I sitas foto grazu paziuret, bet pati taip nesidazyciau. Labas

pati niekada nesidazau ryskiais lupdaziais ir raudonais, orandziniais ir ruzavais skaistalais Nekaltas

nu jau kaip vasarai tai ryskiai spakliaus padauginta… negrazu.

Skaistalų daugoka… Nekaltas

lupos tai Gerai mano visada tokios arba tamsesnes Cha cha

šeip neekspermentuoju, kasdienai - tušas, pudros sluoksnelis ir skaistalai;] man jie labai patikt pradėjo;> lūpas retai dažau, nebent šviseiu blizgesiu;] bet šiandien padažiau ryškiau, gryn tokia koralų spalva [aš tamsiaplaukė], tai kai susitikom su mama mieste, pamačius sako “wow” labai gražiai atrodo;] šešėlių nelabai naudoju, nebent pašviesinu kartais vokus tokia balta perlamutrine. fotkėj dešnė Gerai kairės tik lūpos Niam niamo fotkė žemiau tai Blogai netinka jai tie mettalic šešėliai. bet , however, vasarai čia ryškiai špaklaisu perdaug;] vasarą aš išvis dažnai natūralumą propaguoju;>