Vasario 16

Vasario 16

Sveikinu visus , kas mini sia diena. Yra takia tradicija, nueit prie Basanaviciaus kapo, bet siandien as to nepadariau. Manau jog svarbiausia viduje jausti pagarba ir didziuotis savo tauta.

As irgi visus sveikinu. Man sita diena tikrai gera. Kaip jau kazkurioje zinuteje rashiau, tikiuosi, kad kada nors ateis tokia diena, kai Lietuvoje valstybines shventes bus shvenchiamos su tokiu entuziazmu, kaip JAV liepos 4. Nors ish tikruju svarbiausia ne nuejimas i koncerta ferjerverku paziuret, o tai, ka jauti shirdyjeŠypsena Bet ir koncertas buvo nerealus!

Nezinau kaip Lietuvoje,bet Norvegijoje mes sia diena puikiai paminejom.Zandikaulis man gerokai atkaro,kai norvegai(choras) uzdainavo,tegu su akcentu, musu tautos himna.

nIEKO AS CIA NEMINEJAU
GAL BUNANT SVETUR IR KILTU TOKS NORAS PAMINETITI
BET CIA KAZKAIP TRADICIJOS DAR NEMATAU SVESTI :d:d
soorry kad su didziosiomis taip jau gavosi

tai aisqu kad paminejau shita diena… Šypsena myliu sawo Lietuvele… ir tikrai bent kazkaip reiketu paminet ja… nesuprantu tu kurie nemini…

su svente ! Alus !!! Mirkt

su praejusiom (Valentino irgi)Gėlė

Ptikekit, kai bare 20 bachuru uztraukia Lietuvos himna, tai labai jega…
LL!

na tai tiek, UZ TEVYNE!

man tai patiko tas renginys, kur buvo Vilniuje prie katedros, jai ir toliau taip bus, tai gal Lietuviai ir ismoks svesti valstybines sventes.
Žvaigždė

Starboy, ash irgi apie ta pati kalbejauŠypsena Tikrai visa nuotaika buvo faina ir t.t. Kazkaip pasijaute, kad pajudejo ledai LietuvojeŠypsena