Vartotojo teisių apribojimas Windows XP sistemoje. Kaip tai padaryti?

Vartotojo teisių apribojimas Windows XP sistemoje. Kaip tai padaryti?

Sorry, buvo tokių temų jau nemažai, bet pas mane streikuoja internetas ir nelabai per paiešką randu. Man reikia programėlės, kuri galėtų konkrečiai kiekvienam vartotojui drausti ar leisti vykdyti tam tikrus veiksmus. Standartiškai padarius LIMITED vartotoją, lyg ir negalėtų jis instaliuoti programų, bet kažkodėl beveik visos programos instaliuojasi. Nusibodo tvarkyti jau vieną kompiuterį kai prigadina viską, norėčiau palikti tik galimybę naudotis programomis, kurti savo dokumentus ir juos trinti. Bet jokių instaliavimų kad nebūtų įmanoma daryti (tik iš admino accounto). Dėkoju

vadinas neviska padarei iki galo. padarei limited acounta ir statyk permishinus! isbandyta ir veikia. nao jeigu tu nori kazko kruchiau - pabandyk koki tweakeri ar I-caffee stiliaus proske

siaip jau pagal viska uzdejus limited acounta turetu nebeleisti instaliuoti. Bent kiek esu isbende permisionu nereikedavo taikyti.

Kaip čia pasakius. Kai kurių programų neleidžia instaliuoti, o kaikurias leidžia. Bet yra dar viena problema - neveikia Windows update limited vartotojui (kompiuteris visada bus naudojamas riboto vartotojo, kuris neturės teisės instaliuoti, išinstaliuoti, bet windows updeitas yra būtinas.). Va gal yra kokia programa, kuri tarkime vartotojui leistų smulkiau sukonfigūruoti jo teises (sukūrus vartotoją administratoriaus ar power user teisėmis - sukonfigūruoti kad kas nereikia neveiktų). Kažkas panašaus į Security Console dougknox.com/

start run mmc file add/remove snap-in add local computer policy

Yra gan nebloga programele Advanced security level, ten daug visokiu aprybojimu gali uzdeti Mirkt

Yra dar toks dalykas kaip Folder Guard. Jis neleidzia rasyti arba trinti failu, gali paslepti C, D ir kt. diskus. Tiesa ji reikia tvarkyngai ir logiskai sutvarkyti, kad nebutu po to problemu. Šypsena