Vartojimo paskola
Chebryte, gal kas ėmėte Vartojimo paskolą iš Hanza-LTB?
Norėčiau sužinoti kiek laiko užtruko dokumentu šiai paskolai gauti tvarkymas, kiek teko sukišti pinigų tvarkant tuos dokumentus, koks šios paskolos metinis procentas?
Beje, gal galit patarti kokiu nors analogisko tipo paskolu kituose bankuose?
Dekui uz atsakymus.
emiau is VB, nes hanza pradejo kabinetis del busto paskolos VB ir pareikalavo laiduotojo. VB dave be jokiu problemu per kelias dienas. Reikejo pazymos apie pajamas ir parasyt prasyma.
paparasciau but jei nueitum y http://www.hanza.lt,ten visa info, o siaip per 3 is dienas turetu sutvarkyt,jei nesi ysiskolines
Kaip suprantu tu nori imti nuo 1 m. iki kokiu 5 m. Tai nieko ten labai nereikia. As emiau VB, tai man reikejo paso, SODROS, pažymos is darbo uz 12 men apie darbo uzmokesti. Uz viska sumokejau 50 Lt(suma priklauso nuo pinigu sumos kuria imi).Duos tau tokia forma uzpildysi ir viskas. Kai yra zmonos ir vaikai turbut bus truputeli kitaip…nezinau
o imant 5 metams, koks buna procentas?
P.S beje, labai idomu ar nuo kliento atlyginimo dydzio priklauso paskolos procento dydis?
tie procentai tai nuo banko priklauso, man 11 proc net dave. O kai seima yra tai kazkaip plaka tuos pinigos i viena kruva ir skaiciuoja, kad atidavus kiekviena men paskolos, kad kiekviena seimos nariui liktu 500 Lt. (cia bent VB tai buvo)
VB palūkanos uz vartojimo kredita yra 11 proc. Pinigus isduoda per 2 dienas. Jei VB klientas - ta pacia diena ir iki 5 metu laikotarpiui, bet ilgiau kaip 2 metams suma turi but ne mazesne kaip 5K Lt.
Dar galima gaut kredita bet kokiems vartojimo tikslams uz tokias pat palukanas kaip ir busto paskolai, t.y. 4-5 proc. Duoda iki 10 metu iki 70 proc. ikeiciamo nekilnojamo turto vertes, pvz. zemes sklypo. Jokiu dokumentu apie panaudojima pateikti nereikia.
Kreipkities i Ukio banka. Pakankamai greitai viska sutvarko, jei patys turit su savim visus dokumentus. O ir palukanos nesikandzioja - 9,9% metams, o 2 m. - 10,9%. Papildomi mokesciai - 50 Lt.
Hansabanke dabar palūkanos apie 8 % .Jei neturi laiduotojo 1 % didesnės. Ir terminas iki 5 metų.
Reikia tik paso, sodros knygelės ir 6 mėn. pažymos apie darbo užmokestį. Jei alga pervedi į sąskaitą užteks tik paso.
Jei turi sutuoktinį, tai reikalingi tie patis dokumentai.
Sėkmės
Aš jau gavau )))))))