Variklis ir jo dalys
jaja dekui, ten ir ieskau bet nieko gero nerandu galetumet ka nors rimciau uzmest uz google.lt , gi neprasau kad uz mane suieskotumet, o tik klausiu gal zinot adresu
Sukonkretink klausima: modelis, metai… gal kas turi toki ar panasu.Pasidalins patirtimi, gal manualus tures. O per paieska nesitikek per 5 min visus atsakymus rasti. Geriausia rasti to modelio kluba/us, ten kruvos nuorodu bus, gali jiems laiska parasyti.
tai man nereikia konkretaus, man reikia tipo paziuret variklyje kaip ten viskas yra, kaip kai kurios detales vadinas ir pan, konkretaus nieko neieskau
jej neieskai ko konkretaus, tai niekad ir nerasi, as su gogliu per 2 h apie dviga bet ka galiu susirasti kai reikia…
o kias kaip vadinas tai ir tep aisko, alkuninis, svaistiklei, voztuvai, stumokliai,paskirstymo,balansiniai velenai,…
apsispresk ir susikonkretink…
patarciau ieshkot rusijos gelmese ten tai jie visko turi sawo saituose .
Kurio variklio tau reikia konkreciai? metai, modelis? Turiu daug Kawasaki ir Honda bei kai kuriu Yamaha ir Suzuki schemu.
Nezinau ko tu ieskai ir ko tu nori, bet gali pvz. nueiti i http://www.haizapage.de paziureti kaip atrodo dvitakciai motoroleriu varikliai, ten yra graziu ivairiu varikliu modeliu schemu. Ten viskas vokiskai, nezinau ar sneki sia kalba, tai truputi padesiu: is pagrindinio meniu pasirinksi theorie, tada atsiras langas is jo pasirinksi expansionszeichnungen (is Motor). Nu va tiek. Dejau tiek pastangu atsakyti i tavo klausima, todel tikiuosi kad bus nors kiek naudos
dekui uz atsakymus