variklio temperatura

variklio temperatura

pasidariau ,kad rodytu variklio laipsnius… vazinejant po miesta temp. rodo 89-90, uzmiestyje palaikius 120-140 km/h temp. vienu metu buvo nukritus iki 87-88… o va gryzes namo palikau uzkurta masina kokias 15 min, temp. uzkilo iki 97 laipsniu, propeleris neisijunge dar… cia blogai? daugiau lyg ir nekilo Nekaltas

120-140 nemanau kad labai gerai Nustebęs Kaip pasidarei?

cia gerai yra.

vakar paklausiau vyru ir pasake Cha chabiteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.864291.1…-=%28510 217760settings palaikiau ir bc paspaudziau Šypsena

bet pvz rodykle stovint nekyla, na bent as nemaciau dar nei vienai savo masinai ,kad taip butu, o va cia +7 laipsniai Nekaltas

ta rodykle tik del vaizdo padaryta Mirkt

reik valytuvu man, sendien pastebejau ,kad stikla braizo vienoj vietoj… kiek gali kainuot padoresni bananai, speju be 100 lt nieko nenupirksi Nekaltas

pas mane irgi neisijungia antras el. ventiliatorius… kai uzgesini ir po kiek pradedi kurti, tai variklio temp ir ape 110 rodo… Nekaltas

man dar siemet isvis nebuvo isijunges ventiliatorius(arba negirdejau), tik kai kondyske ijungi isijungia vienas arba iskart abu ventiliatoriai. Šypsena

man viena karta buvo, kai starteris nusprogo bevarant technikine, tai visa eile pralaukiau uzkurtu variklio ir poto garaze dar visa purtymo procesa dirbo, tai ant galo jau suveike… ydomu kokia temp. tada buvo Nekaltas

ir pas mane dabar opelyje rodo Geraitik kad nesąmonė naujai užvedus vis įjunginėti tą meniu Liūdnasir tada klausimas pasvarstymui - ties kokia T įsijungia ventiliatorius, nors aš jo ir prie 103 nesulaukiau. normaliai važiuojant temperatūra šokinėja 85-97 laipsnių riboje. ir beje, greitis tame meniu ir ant spidometro skirtingas, spidometras beveik visada 4 ar 6 km daugiau rodo. ties 130km/h paklaida buvo 7km/h. ratai 16. ps, mano astroj 2jų eilučių ekranėlis Šypsena

Kai turejom vectra B 1.8 benzas, tai pastoviai stovedavo temperatura ~80 laipsniu, cia pagal rodykle, kai kamstyje, tai pakildavo iki 110 laipsniu, tuomet suveikdavo ventiliatorius ir ja numusdavo iki 95 laipsniu, taip vis kildavo ir leisdavosi.

O jum galva skauda kada isijungs? Girtas kada reikes, tada bus, vaziuojat ir ziurit kur nereikl Klasta Apsvaigęs Juokiasi

man tik ydomu…

kai vienai auto pries daug metu is palangos lekiant pilnu ekipazu uzkaitinau varikli ir tarpine pradege, tai nuo to laiko paranoja i temp ziuret Pavargęs ir nepizdy Robikai nevisa laika ji isijungia, jei ne termomova yra o el. venttiliatorius ir nusprogus davikliui antifryza ispucia irgi nevarke(yra buve) Špyga

Tevuk, zinau viska, bet paranojos tai nereik Mirkt As su beneve 525 '88 uzkaitinau i savanoriu kalna Girtas klinyt pradejo, nebevaziOt, dust Žliumbia bet laaabai reikejo i muitine aukstuose paneriuose Ufff davaziavau ant 30 km/h su dviem sustojimais atausint, vandens dapilt Girtas ko pasekoje trukusi galva per visus 6 cilindrus Cha cha

raimiukas sako kad pasidare kad rodytu variklio temperatura Juokiasi tik tokie kaip tu duchai nemoka paspausti myktuko,kad ant ekrano rodytu temperatura,o vis vaziuoja kol varikliuj poto remonta daryti reikia Linksmybės sekmes pardavinejant ta prakeikta lavona Be be be

kavenskas, žostkai tu čia. prašom atsiprašyti, belekam čia gali atsitikti Blogai

raimukas> alaus betle is taves Cha cha