Variklio plovimas kaune?

Variklio plovimas kaune?

Kur kaune nuplaut motora?

Pramones 14A Urmo bazes miestelis tel.860418955 ir Jonavos g. 3, prie restorano zemyn upe tel.860919859

Gerai

o kam plauti varikli ? Nekaltas

urmas sudo kruva visiska. Priesais mola barsausko g. (8 674) 82 324, jonavos g. prie kavines pas pranciska +370 (675) 54 400

Y zemen upe sutariau ar prasta ten situacija manai?

aš ploviau du kartus, kai plyšo nuo chamuto antifrizo šlanga ir viską aplinkui apš1ko. antrą kartą, kai servise, po tepalo keitimo neužsuko tepalo dangčio ir vėlgi viskas aplinkui paskendo bei smirdėjo

manau viskas ten bus gerai, aš tik apie bazės plovėjus galiu garantuot, kad nemoka nieko jie ten normaliai Šypsena

teko varikli ir man du kart plaut per savaite po du kart uzsikisusio alsuoklio ir kai tepala ispute pro probke Piktas

kaip shiti bardahl.com/images/flag-logo.svg jei lyginant su LM? Nekaltas 0w50

Kad daug kas isparduoda bardahl cia nebus nk gero uz brangiai?

cu > kai neužsuko tepalo probkės meistrai, važiavai bazaro duot, ar numojai ranka?

Su bardakh bus ta pati istorija kaip su eneos, nr1 alyva Japonijoje pagaminta pas blenderius olandijoje Cha cha

Jo, apmokėjo sąskaitą ir būsimiems remontams nuo 10% nuolaida krito iki 20 Apakęs ŠypsenaGarantinės mašinos Gerai

man servise buvo aušinimo probkės neužsukę. Perkaitinau, tarpinės šaibom, o tie net neatsiprašė. Kaip ne piktas vaikis, taip ir spjauna visi į veidą Cha cha

Golfo karbiuratorinio benzo slanga meisteris ne ten pravede, prasitryne i genute ir pradejo benza leist, vaziavo klasioko tevas parsitempt is kito miesto vidury nakties Cha cha

Plovimas motoro is virsaus vienos dugno apsaugos nuemimas ir nuplovimas is apacios 26€ prie zemyn upe jei kam aktualu Cha cha

90 lt už pasitaškyma vandeniu Girtas gerai gyvenam Cha cha

vienas draugas pastoviai plauna savitarnose su aktyviom putom, keista kaip jo neisvaro ten Cha cha