Variantas
namie mobilumui, interui paskaitinet. apie £300 viskas isejo, microsofto klava brangi, bet kokybiska. prie visu OS lengvai jungiasi. onda 11.6 FHD tabletas su windows 8.1 pro ir android 4.4, dedas sim, is bedos gali but net telefonas, siaip interui aisku. usb pilnas ir mini hdmi geri privalumai. baterija apie 6h on screen.
nu ir? pas mane jau seniai toks variantas… kelionėse nereikia lopo tampytis… dar plius bevielis card readeris su usb hubu…
nieko, taip cool technologijos ir tiek. nedaznas atvejis 11.6 dydis su dviem os, sakau idomu gal kam bus
tik sunku suprasti ką ten veikti su dviem operacinėm…
nors sugalvojau kam praverčia androidas… nemažai laiko ieškojau windowsams navigacijos ir vienintelis normalus variantas buvo automapa, kuri nėra iš populiariausių, nors veikia tikrai padoriai… aišku, dar papildomai kainavo ir centrafuze localizer programa, nes windowsai navigacijoms neleidžia tiesiogiai naudotis gps imtuvu…
kazka panasaus ieskausi dabar
aš tai apie porą metų owninu lenovo thinkpad tablet 2… nors tuo metu ir nebuvo kažkokio ekrano pasirinkimo, bet naudotis dešimtinis tai man pats viduriukas… kažin ar didesnis būtų patogu…
Androida naudoju kai tableto reik, touchscreen režimu, žaidimai, nes windowsiniu nlb vež. windowsai su pele tik
irgi gera idėja, bet kai žaidimų nežaidžiu, tai man tas nelabai aktualu…
O surface pro kaip? Aisku kaina turbut didesne bus. O su navi tai ar neina pasileist here navi ant windu?
Beja klavos ner taip kad susidetu su paciu tabletu ir but kaip apsauga. Nes visur tampantis kaip ir aktualu butu
surface pro vien jau pigiausias variantas yra gerokai brangesnis… o su here tai neteko bandyti, nes nespasitikiu tom navigacijom, kurios iš storo siūlomos… be to, kiek teko matyti, tai jai dar toli iki normalios navigacijos…
Naudoju kaip normalia navi. Ner bedu
nu blyn… gal aš per senas išmokti naudotis metro appsais, bet daugiau nei žemėlapių programos tame nematau… offline režimu nelabai yra galimybių naudotis, neskaitant to, kad iki navigacinio režimo nelabai matau kaip prieiti…
Tai gal instaliOk here drive+