Varianc?
A nelabai? auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/mercedes_benz-e3 20/id-1656503teisingesni ratai nemaisytu
variantas geras, bet ir kaina gera
furistaj uzdirba matosi
Petruskevicius furos uzdirba, o ne furistai
Domo jau nebe fūristas.
visai nieko šitie
Man dar labiau nieko kaip sitie kainas meta, jau nemazai ir gerokai pigesniu yra.
170000 km
turejau toki, tik universala.tik pas man dokuose buvo 160kw.trauka tikrai afigena.atvazinejau apie pusantru m isvis nieko nedariau.pardaviau irgi naujam xazeinui nieko nereikejo daryt.vaziuojant 90-100km jamdavo 6,4-6,6ltr kalades tiesa keiciau.visu keturiu ratu su serviso darbais 320lt
asskicker nu as is skelbimo nepradesiu burti ar rida tikra ar ne
as kai pamatau 170000 ir panasias labai juokas suima…
asskicker nu cia toks ‘‘standartas’’ lietuviskas, nieko nepadarysi
tai del to ir suima juokas
nu fakts toks kad tokiu masinu su tokiais motorais neima vazinet po miesta.su ja bane varo 180-220km va tada ir duoda nauda tas 3,2ltr o mieste ekonomiskumas ir tolkas is tokio mataro isgaruoja.mieste da x… snim bet kamsciai padaro apie 14ltr.as kai nelysdavau i kamscius o tik po miesta arba trasa tai ekonomaizeris vidurki piese 8,6, max buvo pakiles ziema 9,1
kuro sanaudos tai bus skiryngos daug maz pas visus, netolygu kur ir kaip vaziuoji, kokie ratai ir t.t faktas-masina gera, bet gan brangiai remontuojasi, o lietuvele kaip bebutu gaila tokios pasiekia su nemazu prabiegu…
Bet, visgi, respektas Mersui uz tokia gera salono oda - salonai ir po belekiek km atrodo puikiai
nu man rodc Mb netaupo ant kokybes… bent jau apdailos medziagu…
uztat ant kebulo pataupo
nu ir elektra nera jau stiprioji puse