Vargse holivudo auka
Pamiršo vieną nuotrauką - medini fraką…ir lentų nedaug reikėtų…
Ziauri liga…
kas cia tokio baisaus?
december 2004 geriausiai atrodo
As gal nesveikas , bet man SEPTEMBER 2003 patinka , nei stora nei ka , grazi , o dabar jetau anorexia
2003 tai nors veidas sveikai ir simpatiškai atrodė. Nebuvo ji stora, tiesiog pavalgius O dabar
o kaip atrodo 2006? ar tebeatrodo?gal gyvuju tarpe neber… .
people.aol.com/people/gallery/0,26335,1062646,00.html pries pora dienu daryta foto… ji kairej… simpatiskos kojos
Kojos kaip kojos
as nesuprantu jus zmones, daugeliui pasaulyje tokia figura patinka, o jus varot is pavydo kad tie zmones yra populiarus?
ankschiau jinai buvo zhiauriai stora , jau viršsvorio tikrai turėjo (jos senų laikų foto čia neįdėta),o db suplonėjo, išpopuliarėjo p.s.db ieškojau jos fotkės per google,tai neradau,tingiu ieškot . katik cosmopolitane perskaičiau tipo kad jos ūgis-1,60m, o svoris - 38 kg
čia dabartiniai duomenys
pirmose nuotraukose gražiausiai man atrodo. bet jai jaukelio atgal į normalią mitybą praktiškai nebėra
Lašininis ir Kanapinis
to Lolle >> kazin ko cia pavydet?ligos? idomu butu suzinoti, kokiam sveikam zmogui patinka tokia figura
vistik Nicole’i Richi tikrai reikejo numesti svorio. gal ne tiek, bet reikejo. nors dabar visai simpatiska, kai smulki.
Aš irgi manau, kad 2003 m. gražiausiai atrodė. Dabar, tai tik kaulų rinkinys…
Na dar pirmoj nuotraukoj, kaip holivudui gal ir storoka… Antroj labai norml. Trecioj labai jau iprasta holivudo figura, atrodo neblogai… O dvi paskutines YPAC paskutine - SIAUBAS!!!
mmm. Gruodzio figura geriausia, galeto tada nustot nevalgyt ir gyvent toliau kaip gyvena, tai ne, dar per “stora”… blem koks bukas mastymas…
joa gruodzio, toliau jau ai…