Vargai per šunių

Vargai per šunių

Zmones paprastai savo suni pavadina Sargiu arba kokiu Rikiu. Manojo
vardas - Seksas. Jis puikus draugas,bet pridare man nemazai rupesciu.
Kai ejau i savivaldybe prasitesti leidimo laikyti suni,pasakiau tarnautojui,kad noreciau leidimo Seksui.Jis atsake:"As irgi noreciau". Tada pasakiau,kad tai suo. Jis atsake,kad jam nerupi kaip ji atrodo. As tesiau: "Jus nesupratote,as turejau Seksa nuo devyneriu metu". Jis mirktelejes atsake:"Buvote kietas bicas".
Kai vedziau ir isvaziavau medaus menesiui,pasiemiau su savimi suni.
Motelio patarnautojui pasakiau,kad vieno kambario reikia mums su zmona,kito - Seksui.Jis atsake:"Jums nereikia atskiro kambario.Jus mokate, ir mums nesvarbu,ka darote".Klausykite,jus nesupratote - Seksas neleidzia man miegoti nakti",-pareiskiau.Jis atsake:"Kaip idomu,mane irgi kamuoja si problema".
Viena diena nusivedziau Seksa i paroda,bet pries pasirodyma jis eme ir
pabego.Stovejau ir nezinojau,ka daryti.Kitas dalyvis paklause,kodel as
toks nusimines.Atsakiau,kad tikejausi dalyvauti su Seksu parodoje.Dalyvis suabejojo,ar tai geras sumanymas. "Jus nesupratote, -pasakiau. -As norejau su Seksu pakliuti i televizija." Jis atsake:"Siais laikais tuo jau nieko nenustebinsi".
Kai skyremes su zmona,teisme gincijomes del to,kam liks suva. Pasakiau teisejui:"Turejau Seksa dar pries vedybas". Teisejas atsake:"Teismo
sale-ne klausykla. Nenukrypkim nuo bylos". Veliau as papasakojau jam,kad Seksas paliko mane,kai vedziau. "Mane irgi", -burbtelejo teisejas.
Vakar Seksas vel pabego. As valandu valandas ieskojau jo po apylinkes. Prie manes priejo policininkas. "Ka veikiate siame skersgatvyje ketvirta ryto?"-paklause jis. Pasakiau,kad ieskau Sekso. Is arestines mane paleis tik rytoj…
NekaltasCha cha

Aga Taip , ash irgi shita istorija e-mailu uzhvakar gavau Mirkt

Juokiasi

A kodel ne baikuciu tavo temoj sitasNekaltas

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

o kas apie Dziaza sukurs koki anekdota Cha cha

Nežinau Nekaltas…, mažu todėl, kad čia ne baikutė…
A dar viena Moteris turėjo taksą, katro vardas buvo Kumpis. Kai per langą jį šaukdavo pareit namo, tai vaizdzialis būdavo ApakęsCha cha… Kumpis varydavo per pievą lapnodamas ausiais Cha cha…, tai iškildamas virš žolės, tai vėl dingdamas joje…

Na mano katino vardas Pyška,o sms’us paprastai rasau be lt raidziu…grizus mama man rodo mano zinute "Mama paimk dar pyskai ko nors nes namie jau baigesi konservai"JuokiasiDrovus

vakar skaiciau ta juokeli jau vieno bangiecio dienorasty…Taip