varau rytoj Disconect\'intis

varau rytoj Disconect’intis

nusivyliau bite

Ne tu vienas. Aš žinau dar pora tai ketinančių padaryti žmonių. Priežastis - begėdiškas sąskaitų prirašinėjimas, kai kam, net beveik pora kartų, palyginus su realiai prašnekėtu laiku. Pakanka kurį mėnesį beveik nekalbėti, bet sąskaitoje gausi buvusių mėn. vidurkį Piktas

kas tiesa tas ne melasLiūdna ash ir puse metu beveik nesinaudoju (ishskyrus gprs)ale kazkaip pastoviai saskaita virshija minimalu mokejima.o su romingu vobsche kazkokia mistikaLiūdnapriskaiciuoja to ko nera ir ishklotiniu nepasiimsiLiūdna

Nezinau, kazkaip mazai tiketina, kad BITE (OMNIS, TELE2) kaz ka prirasynetu i saskaitas. Manau, visi cia turi po keleta SIM korteliu, tesiog reiketu viena menesi visiskai nesinauduoti BITES numeriu arba tiksliai isiterbti i minimum, bet geriausia apskritai istraukti korta is telefono, o menesio gale gavus saskaita paziureti. Ir jei tada bus pripaisiti pinigai, tada rasykit i privata pasiulisiu veikianti buda kaip is BITES gauti kompensacija uz tokius juokus (suveike MTS kompanijoje, nors ten buvo ne prirasymas, o tesiog billingo klaida)

Nu man bite dar nieko blogo nepadare

Is BITES buvo informacijos nutekejimas apie mano pokalbius (isklotine) visiskai "levam" asmeniui. Nekaltinu BITES, manau ir is OMNIO tas oats galejo ivykti bet faktas lieka faktu. Tikrai sliksti istorija.Piktas

Nereikia cia kaltint Bites, taip gali nutikt bet kuriam tinkle. Bet kiek girdejau tai T2 yra fantastu burelis, is akies saskaitas raso.

2 jordy: saskaitas detalizuotas tai galima pasiimti tik gal tu nezinai kur? skambink tavo saskaitu administratoriui arba 1501

na jei ka ir "apgaudineja" bite tai tuos kurie patys ja apgaudineja. tiesiog ir man buvo panasiu dalyku. tik po to issiaiskinau kad kada miegoja kazkas paeme mano mobilke, na ir siek tiek pasisnekejo. manau pe rkoki tusa ar ka daug kam taip gali nutikti. o seip yra daba nebloga paslauga http://mano.bite.lt ten daug visokiausiu navarotu . taip pat ir detalios saskaitos perziura. tik kad mokama jinai ten. vienas perziurejimas 1 lt. bet seip tai neblogai pavaryta… Cha cha

karoce visi gaidina tele2 kad su saskaitom durina, nors pasirodo tikrai ne, bet is rimto zmones apgaudineja, is pirmo zvilgsnio gan padorus operatorius, reiskias bitej nelabai palankus metas, svyla subineŠypsena

juk galima nueit i bites salona ir nemokamai pasiziureti.

tai kad dik detalioki saskaita mokama. o i rjei iki salono tolokai eit, o kompas yra po ranka Šypsena. tiesiog ten suvarytos visos paslaugos ukrias galima buwo waldyti per interneta. daba viskas yra vienoj vietoj. man tai asmenishkai tai labai patogu Gerai

saskaitos neesme.nors rominginiu skambuciu kiek zinau nepaziuresi.esme ta kad nusibodo buti lojaliu ir uz tai nieko negauti. gal 5 metai bitej ir ka jus manot ishskyrus saskaitas nieko neesu gaves.nors aciu uz sumokamus pinigelius pasakytu.apmokestinus gprs data su bite toliau draugaut nelabai lieka prasmes. plius servisas paskutiniu metu manes kotais nezaviLiūdna sms tai veluoja tai visai neateina.kad ir loginantis i mano.bite passwordas kartais ateina po valandos.

dar idomesne situacija su tashkais.viskas lyg ir grazu tik kad uz tashkus shiandien galejo pasiulyt laikrodi arba cd dekla. juokinga ne. tashkai yra o prizu nelabai. kam tada reklamuoti toki dalyka? neturi prizu tai tegul sumoka pinigais juk tai nekieno kito o mano sumoketi pinigeliai.