Valio,jau buvo MEETAS
Bangoje visiskas stilis, tik liudnai kabo bures.
O Klaipedoje siautejo (Uliojo, strapaliojo, sapaliojo,kliuksino
ir tt)bangieciai.
Ah koks buvo pakalusio
kokie usai,kokie usai
dar savaite kliedesu
2OGIS-Ar tamstos “cigaras” nenukentejo ismirkes fontane,nors as ir neapgailestauciau, kad jis nebebutu tinkamas naudoti Tamsta esi numukagalvis.
Zinoma buvo ir kitokiu puikorisku dalykeliu,apie kuriuos zinutes parasys atsigaiveleje draugai ir priesai bangieciai
Mano pacios smegenu deze,kiek deformavosi nuo karscio,bet dar kol galiu surezgu zodelyti kita
.
Esu patenkinta pamaciusi megstamus nikus gyvus
Dar liko viena sventadienis,tad einu ir paminesiu Klaipedos 750-meti
Sveikinu…
tai Klaipedos fontanuose ir upeje jau dabar nicai gyvena , ne zuvys?
O aš pagalvojau , kad niekam neįdomu .
Kaip sakiau , kad laikas su gera kompanija ėjo nepastebimai , taigi kada kas vyko neklauskit , nes viskas vyko .
Netoli nuo lauko bariuko , kurį mes okupavom penktadienį ir šeštadienį ir papuošem balionais(tikrais nedarykit jokių asociacijų ) buvo estrada , kurioje vyko koncertas , tačiau mes tylūs irgi nebuvom , surengėm savo dainų koncerta , gaila tik kad nesulaukėm savo dainom žiūrovų antplūdžio ir aplodismentų .
Paskui buvo vienbalsiai (bičo39 vienu balsu ) sprendimas važiuoti pas jį daryti pratęsima . Pratęsimas vyko su šokiais iki aušros . Na matyt tokios šventės proga kaimynai buvo atlaidesni , nes jeigu kaimynai nešoko kartu su mumis pagal mūsų muzika , tai aš juos dabar pagalvojus užjaučiu .
Taigi penktadienio įspudžius baigiu , kurie baigėsi šeštadienio rytą .
Įdomu ir dar kaip! Iš tavo vaizdingo pasakojimo bandysiu įsivaizduoti kaip ten viskas buvo…
Bijau tik, kad nesprogčiau iš pavydo… ech… gaila… ir vėl manęs ten nebuvo…
[quote]
Ledi raše:
Įdomu ir dar kaip! Iš tavo vaizdingo pasakojimo bandysiu įsivaizduoti kaip ten viskas buvo…
Bijau tik, kad nesprogčiau iš pavydo… ech… gaila… ir vėl manęs ten nebuvo…
Ledi o reikėjo atvykti , tada nereikėtų pavydeti .
Na apie kitus nekomentuosiu , bet man kaip neprofesonalui dienelė buvo labai sunki .
Šeštadienį 18 val vėl susirinkom toje pačioje vietoje . Sulaukėme dar ir papildymo iš Vilniaus ir iš Kauno ir linsmybės tęsėsi . Nesulaukę dėmesio savo dainavimu , dviese surengė šokius fontane , tai pagaliau sulaukė ir aplinkinių dėmesio . Aplink fontaną susirinko ne ką mažiau žiūrovų , kaip ir prie estrados kurioje vyko koncertai .
Tai tęsėsi iki tol kol vyko lėtas šokis .( Vardų neminiu , kas buvo žino , o jei norės patys prisistatys ) . Tačiau mūsų šokėjui matyt įsijungė rokenrolo ritmai ir jis pradėjo kaip per Formulės1 nugalėtojų apdovanojimą taškyti ant žiūrovų fontano vandenį .
Na ir pabaigai 24 val buvo nuostabūs fejeverkai , apie kuriuos nieko nerašysiu , nes tai neįmanoma padaryti , tai reikėjo pamatyti .
Pakomentuoti fejeverkus galėčiau tik Gluosnės dukrytės žodžiais “VAAAAUUUU , kaip faina” .
Na ir viskas iš manęs , tikiuosi , kad ir kiti , kai atsigaivalės savo įspudžius parašys .
O… jei tik būčiau galėjus…
Buvo, buvo… Ir as Klaipedoj buvo
interneto kavines neradau
Senos prieplaukos neradau . Turejau info, kad Auto haliavai senoje kelia
. Radau nauja ir isplaukiau. Nerijoj neto
neradau. Berysio. Vakar vel persikeliau i Klaipeda. Svente vyksta.
Susisiekt negaliu
is Klaipedos isvaziuot neina
Ir nesukaliokit kaip cia jums gerai
nes
Elva Nu seniai nemačiau tavęs tokios
Bet įsivaizduoju, kaip pikta… būti Klaipėdoj ir be ryšio!..
O kaip dabar padėtis? Ar jau grįžai, ar vis dar įstrigusi prie žiedo?
Grizau. Uzrasa Vilnius privaziavom 0.00 val. Buvau kelias dienas Neringoj. Pailsejau Nidoj
Patiko
Tik va, apsizioplinau jokio numerio neuzsirasiau. Galvojau
interneto kavine rasiu. Zioplinskaite
neradau
Na antra diena, tai yra kancovke, velgi vyko pas biceli…nezinau ar vienbalsiai bet tikslo siekeme atkakliai, gal pora valandu pakako iki jo dasigaut, bet si syk tave pakeite Flyer…he…he…meetas nerealus
O ka ir Flyer buvo
buvo flyer , o gal sakyti , kad nebuvo , kad dar labiau širdelės neskaudinti .
Tai nieko. Tik va, planavau kitaip
Sostinej tos interneto kavines ant kozno kampo.
Galvojau visur taip
nu klp ir ant kozno kampo yra kompiuterines tik reikejo pacanioku paklausti
o siaip visa klaipeda tikras bardakas apsinuodijau zmonemis
reiktu atostogu bet gaila nieks neduoda
bandysiu ryt dar su sefu ryskintis
gal pasiseks ismust
jopt… kaip as jumi pavydziu, ir koks velnias ta memeli taip toli nuo manes pastate…
Reiks matyt paciam prieiti arciau
tu dantu neshiepk …
imk kvietkeli ir pasakok kaip sekesi,
Ech…
Dziugu ,kad Meetas praejo taip linksmai!
Visiems Meeto dalyviams po !
Saunuoliai!(Pavydziu baltu
pavydu
)