Vakarui džinglas
quattre, baltą mašiną dažnai plauti reiki kur skalbiesi?
trula, ka aš žinau, plaunu ne dažniau nei kitos spalvos. Skalbiuosi švaros broliuose su kortele, bet imu pačią pigiausią, be sausinimo
ir kiek moki, jei nepaslaptis?
17lt - PVM Nekazka rasi kad vln kas su rankom pigiau nuplautu. O kad nesausina tai px
kai šilta - plaunu pats darbe
vis tik trulikai b0churai nemelavo del moikes? ps.17lt be sausinimo?
…as tai gal isvis geriau neplauciau
brangu dr, kad tavo bachūrai tau suteikė tokią info, kai aš buvau bedarbis
tai kažkaip įdomiai
trula gal savo kokia moike turi? Pas sita gaidi labai platus slenksciai - labai megsta prigert purvo, o plaut uzknisa
siauliuose rankomis 10 su sausinimu
dr - leidziu sau tokia prabanga tik tada, kada jau lb lb reikia 17-21% = 13.5lt Anksciau RM’as turejo mokej vienoj *bliamba*a, tai su slaptazodziu uz atrodo 10 nuplaudavo ir nusausindavo
O dbr yra kaip yra
q>siaip bbd be sausinimo,bent jau as neplaunu,vanduo kalketas,kai isdziuva vanduo,tai masina kazkokia matine,langai taskuoti
dr - taip buna, jei pats plaunu ir nesausinu, tai vanduo palieka zymes. Pas tuos svaros brolius kazkaip norma zinok, gal naudoja kokius filtrus
o kiek su sausinimu?..as kazkada kazkur klp berods uzsukau i moike…sako plaunam?..jo…su sausinimu?..nesupratau?..su sausinimu…ka?..cia dar plauna masinas taip? …man cia siaip atradimas siaip buvo
dr - nezinau, neziuriu as i ju kainininkus, man jie per baisus Gal 25 ar kazkas tokio. O siaip variantas px, greiciau atiduoda
O korta irgi gerai, nereikia vietoj pinigu moket, cekst brekst ir gazOji. Nors noreciau kokios paprastos moikes, kur is dusios dirba
prie Zalgirio stadiono,prie respublikines…12lt,plauna du botanikai 20meciai
reik is naudot darbininkus ir plautis nemokaimai
siaip jei kada gyvenime man koks pseudodyrikas lieptu plaut masina,tai as mielai sutikciau…tik isigyciau svirksta ,uztaisyciau su druskos rugsties tirpalu ir pripusciau i duris ir slenksius
auksinis posakis yra… Niekada nesakyk - nieakda