vakarienė
ką tik įvariau klasikos
mazai zalumynu ir pertirsti
cia maisku mano nuomone
maniskiai
tokie
ja. irgi ta pati vakarienei suvalgiau.
vargo vakariene ir neuzpiskit su tokia parnuxa- dukra padare saltibarscius pradejo pelyt, sudejau tegu isiplauna puodus sako pats plauk…
aš skystų nemėgstu vandeniu skiestų man pats gazas kefyro konsistencija
mende, kokių žalumynų?
xotelkinai, uzuojauta. daugiau nieko negaliu pasakyt.
Krapu trukumas, o saltibarsciai ir turi but tirsti, o ne valgyklos lygio
krapai visi paskandinti, yra kiek reikia
Bobikui tokias pasakas pasakok bulbose krapus paskandinai
Ir bulbos neapskrudusios
Man irgi skysti, su pasukom daryti labiau. Tiesa, nebevalgau as saltibarsciu.
Karta paragavau su paties virtu ir pjaustytu buroku, ner ka lygint su marinuotais is sloyku. Nuo tada su marinuotais is sloyku nevalgau, o virt/pjaustyt buroka paciam- lienius.
va, va. ner ka lygint, kur paties pjaustyti, ir virti su rugstynem burokeliai. o kur dar naminis rugpienis… pasaka skonis. kita kart gerai sueina ir balinta grietine su rugpieniu rugstyniu sriuba. uch rugstele!
bulbos virtos ir keptuvėj tik pašildytos, lengvai paskrudintos, nu gal kiek ir mažokai, bet krapų ant tokių nededu, tik ant šviežių šutintų. Todėl visi krapai sriuboj nakčiau, tai gali pats nevirt, nuspirk virtų ir belieka tik kombainu susitarkuot, ot bėda
Kas kaip megsta. Man sriuba turi buti skysta, kad butu sriuba o ne kose. Jei valgai kokia sriuba ir i ja prideta bulviu per puse perpjautu kaip paskui gerkle uzsikisa tai nakui. Viskas smulkiai labai supjaustyta ir skysta, tada
skaniai
O as ta mendes skystuma supratau kaip - maziau darzoviu tiesiog, o ne paties skyscio skystuma As megstu kai maziau darzoviu, o ne tirsta jomis. Nors aisku fotkeje ne tiek ju ir daug, bet kokiu penktadaliu sumazinus ju kieki man butu pats tas. Kas del paties skyscio tirstumo - man pats tas parduotuvinis saltibarsciu kefyra (apie 6 proc, kartais 5 proc). Nors konsistencija nezinau ar skiriasi nuo paprasto kefyro (tik riebumu skiriasi gal).