vakarienė

vakarienė

ką tik įvariau klasikos Gerai Niam niam Kietas

mazai zalumynu Blogaiir pertirsti Blogaicia maisku mano nuomone Nekaltasmaniskiai Moteristokie Gerai

ja. irgi ta pati vakarienei suvalgiau.

Gerai

vargo vakariene ir neuzpiskit su tokia parnuxa- dukra padare saltibarscius pradejo pelyt, sudejau tegu isiplauna puodus sako pats plauk…

aš skystų nemėgstu vandeniu skiestų Nekaltas man pats gazas kefyro konsistencija Geraimende, kokių žalumynų? Nekaltas

xotelkinai, uzuojauta. daugiau nieko negaliu pasakyt.

Krapu trukumas, o saltibarsciai ir turi but tirsti, o ne valgyklos lygio Juokiasi

krapai visi paskandinti, yra kiek reikia Šypsena

Bobikui tokias pasakas pasakok Cha cha bulbose krapus paskandinai ??? Cha cha

Ir bulbos neapskrudusios Cha cha

Man irgi skysti, su pasukom daryti labiau. GeraiTiesa, nebevalgau as saltibarsciu. Cha cha Karta paragavau su paties virtu ir pjaustytu buroku, ner ka lygint su marinuotais is sloyku. Nuo tada su marinuotais is sloyku nevalgau, o virt/pjaustyt buroka paciam- lienius. Juokiasi Juokiasi Juokiasi

va, va. ner ka lygint, kur paties pjaustyti, ir virti su rugstynem burokeliai. o kur dar naminis rugpienis… pasaka skonis. kita kart gerai sueina ir balinta grietine su rugpieniu rugstyniu sriuba. uch rugstele! Niam niam

bulbos virtos ir keptuvėj tik pašildytos, lengvai paskrudintos, nu gal kiek ir mažokai, bet krapų ant tokių nededu, tik ant šviežių šutintų. Todėl visi krapai sriuboj Liežuvisnakčiau, tai gali pats nevirt, nuspirk virtų ir belieka tik kombainu susitarkuot, ot bėda Cha cha

Kas kaip megsta. Man sriuba turi buti skysta, kad butu sriuba o ne kose. Jei valgai kokia sriuba ir i ja prideta bulviu per puse perpjautu kaip paskui gerkle uzsikisa tai nakui. Viskas smulkiai labai supjaustyta ir skysta, tada Niam niam

skaniai

O as ta mendes skystuma supratau kaip - maziau darzoviu tiesiog, o ne paties skyscio skystuma NekaltasAs megstu kai maziau darzoviu, o ne tirsta jomis. Nors aisku fotkeje ne tiek ju ir daug, bet kokiu penktadaliu sumazinus ju kieki man butu pats tas. Kas del paties skyscio tirstumo - man pats tas parduotuvinis saltibarsciu kefyra (apie 6 proc, kartais 5 proc). Nors konsistencija nezinau ar skiriasi nuo paprasto kefyro (tik riebumu skiriasi gal).