Vakareliai pas senelius. Arba ar mes esame senoji karta?
nu velniawa…ir vel senele y baliu pasikviete…susirinks visa gimine ir svesim gimtadieni …ar nemanote kad pagaliau reikia uzbaigti sitokias strielkaz?..jug mes naujoji karta linksminames kitaip…o gal mes tebesame prie senosios?
Kiek tau metu?
man 33
Nevaziuok . Pats gazas prie pliuso kalti. Buk prie jaunu
.
Pere…chmmmm, tu gi jau visai nejaunas-tokius jau priimu į savo meilužių gretas O močiutę aplankyk, gal neilgai teks…
pati ta jaunyste
,o senele aplankyk(pagalvok,juk budamas jos metu irgi noresi bent trumpam pasitrinti tarp jaunimo
)
O as visai noreciau i toki baliu. Geriausia lietuvishka komedija. Ar pas jumi linguojasi prie stalo uz parankiu susikabije? O po cerkos shokamas valsiukas? Jei taip, tai linksmiau ir buti negali.
nea, isgerus uztraukia dainuskas tokias kaip “kode, kode, kode negerti, kodel prigerus linksmam nebuti”
paziurek y milijonerius po 80metu jug jie dar ir 20 metu mergiskes susiranda kurias jas myli…tad mano senatve jau suplanuota
madam madam…paziurek y veidroduka pamatysi parechuja…sis pasauks tau: labas rytas…tu istirpsi tuoj kaip ledas…
paziurek y milijonerius po 80metu jug jie dar ir 20 metu mergiskes susiranda kurias jas myli…tad mano senatve jau suplanuota kartais visi planai akimirksniu ima ir suzlunga
geriau su giminemis susitikti ne tradiciskai -per gimtadieni, negu tradiciskai per laidotuves
o ka gal tu tik per laidotuves susitinki?