Vakareliai pas senelius. Arba ar mes esame senoji karta?

Vakareliai pas senelius. Arba ar mes esame senoji karta?

nu velniawa…ir vel senele y baliu pasikviete…susirinks visa gimine ir svesim gimtadieni Pavargęs…ar nemanote kad pagaliau reikia uzbaigti sitokias strielkaz?..jug mes naujoji karta linksminames kitaip…o gal mes tebesame prie senosios? Pavargęs

Kiek tau metu?

man 33 Angelas

Nevaziuok Ne. Pats gazas prie pliuso kalti. Buk prie jaunu Taip.

Pere…chmmmm, tu gi jau visai nejaunas-tokius jau priimu į savo meilužių gretas TaipO močiutę aplankyk, gal neilgai teks… Nekaltas

Kietas pati ta jaunyste Cha cha,o senele aplankyk(pagalvok,juk budamas jos metu irgi noresi bent trumpam pasitrinti tarp jaunimo Taip Cha cha )

O as visai noreciau i toki baliu. Geriausia lietuvishka komedija. Ar pas jumi linguojasi prie stalo uz parankiu susikabije? O po cerkos shokamas valsiukas? Jei taip, tai linksmiau ir buti negali.

nea, isgerus uztraukia dainuskas tokias kaip “kode, kode, kode negerti, kodel prigerus linksmam nebuti” Pavargęs

paziurek y milijonerius po 80metu jug jie dar ir 20 metu mergiskes susiranda kurias jas myli…tad mano senatve jau suplanuota Taip

madam madam…paziurek y veidroduka pamatysi parechuja…sis pasauks tau: labas rytas…tu istirpsi tuoj kaip ledas… Flirtas

paziurek y milijonerius po 80metu jug jie dar ir 20 metu mergiskes susiranda kurias jas myli…tad mano senatve jau suplanuota Taipkartais visi planai akimirksniu ima ir suzlunga Taip Nekaltas

geriau su giminemis susitikti ne tradiciskai -per gimtadieni, negu tradiciskai per laidotuves

o ka gal tu tik per laidotuves susitinki? Apakęs