vakar vakare ...

vakar vakare …

vataip vat paprastai per 3 val…

Suskaiciavau 8, paimt galima 5 Nežinau

oho

O tu ka dar ir spiningistas Vau!

Tai jau mesos uzteks visai vasarai ir karpiu nebezvejosi? Cha cha

daug

nu gal neeme visu ble, ko jus zmogu uzsipuolat?

ir visos neblogos Gerai

Uztai fotke estetiska… Cha chaKareivukai nuo mazohedu rankos krite :d

pirma is kaires ir dvi is desines kazkaip atrodo persmeigtos Nekaltas Beje kaip gamtosaugininkas,ar dar koks ten teisesaugininkas,tai galetum ir zinot,kokios ten taisykles zukles galioje\a,bet gi jum tai px su savais gi susitart galima Piktas

neestetiška- kancaras kadre Kietas

didzioji tai gerule Gerai

koki svoriai lydeku?

Lygis aiškus…Turbūt džiovinsi Ne O, tiesa karpius po 300 g.irgi susirenki?

nu ko puolat…argi aš rašiau kad jas ėmiau ar gaudžiau…aš gi tingus žvejys…aš karpius gaudau…ir to neimu… o čia pacaniukas prie Ignalinos iš buvusio pramoninio tvenkinio išlupo…gylis balos 50 cm duobėse nedaugiau 2m…labai gražiai atrodo kaip lydekos paviršiuje kapoja mepsiuką…aš nei leidimo neturėjau nei noro jį pirkti…tiesiog paprašiau kad jis jas išguldytų ir nufotkinau…o paskui dar apibariau kad mažutes paleistų…(ar tai davė rezultatą- nežinau, foto didžiausia 1.8kg.)…apkapotos jos dėl to kad ten yra žymiai didesnių kurios bando šitas ryt…žuvies tam prūdely nenusakomai daug…ir aš laukiau ten visai kitokių vaizdų …ir sulaukiau…kai pašvietus saulutei išlindo tokių karpinių mamyčių nugarėlės Apakęs Apakęs Apakęs…širdis kraujais apsipylėir nešiau kudašių namo kad neapsiverkčiau…žmonėms matant… ir gėdos didelės neapturėčiau…

taip kad visi atsiprašykit kurie aprėkėt… o karpininkams - nu vyrai argi aš galėčiau…narko-karpomanas esu jau negydomas…spiningas tik labai reta zabova pas mane…

Aciprasom Angelas

buvai apsauktas del issamios informacijos piktybinio nepateikimo Be be be taip,kad pac ir kaltas Nekaltaskomercinese balose darykit ka norit manes tai nekaso Ne as savo akvariume ir savo taisykles pac nustatineju Nekaltas Labas

Blogai