vakar buvo gerai…o shiandien???
Sweiki, mieliaji!! daznai savaitgaliais atsitinka taip, jog pavarge nuo sunkios savaites darbu, itampos,norime kazkur atsipalaiduoti!! Dauguma is musu lankomes klubiukuos, organizuojam tusovkes namuose ir kt. Tokiuose susiejimuose buna, kad padaugini tauriuju gerimu ir ryte buna sunku, net gi laaabaaai!! atrodo viska atiduotum,jog galetum dabar puikiai jaustis!! atrodo, jog daugiau niekada gyvenime taip ir tiek negersi , taciau… tai tik iki kito karto Taigi, butu idomu suzinoti Jusu, mielieji, nuomones, kaip gi Jus visa tai isgyvenate
quattro
Gruodis 9, 2004, 12:00ryte
admin:
Swetule rašė: Sweiki, mieliaji!! daznai savaitgaliais atsitinka taip, jog pavarge nuo sunkios savaites darbu, itampos,norime kazkur atsipalaiduoti!! Dauguma is musu lankomes klubiukuos, organizuojam tusovkes namuose ir kt. Tokiuose susiejimuose buna, kad padaugini tauriuju gerimu ir ryte buna sunku, net gi laaabaaai!! atrodo viska atiduotum,jog galetum dabar puikiai jaustis!! atrodo, jog daugiau niekada gyvenime taip ir tiek negersi , taciau… tai tik iki kito karto Taigi, butu idomu suzinoti Jusu, mielieji, nuomones, kaip gi Jus visa tai isgyvenate
Tai tipo čia kažkas su automobiliais susiję?
issivemiam__ blia , sugeriam sriubos_ blia ir einam dar pamiegot_ blia . kitaip niekaip_ blia
nu o kuom cia svsija su auto? gal tada reiktu OT Uzdet
žr. autobanginių meetų galerija_ blia . aš tai irgi peržiūrėjęs norėčiau panašią temą sukurt_ blia .
sunkus gyvenimas… bet gyventi tai reikia… tai ir gyveni (kiti tik egzistuoja)
Rally
nu jo anie gatavi i gatavi ner tvarkos blia
TLT
admin:
Rally rašė:
> pavlucho_blia rašė:
>
> > -quattro- rašė: Tai tipo čia kažkas su automobiliais susiję?
>
> žr. autobanginių meetų galerija_ blia . aš tai irgi peržiūrėjęs norėčiau panašią temą sukurt_ blia .
nu jo anie gatavi i gatavi ner tvarkos blia
ant *pimp…*ovumo labai gerai alus padeda. Po bonkes dar abejoji. Po antros nelieka klausimu ka ir sendien veixi
Maurinta
Gruodis 10, 2004, 12:00ryte
admin:
Swetule rašė: Sweiki, mieliaji!! daznai savaitgaliais atsitinka taip, jog pavarge nuo sunkios savaites darbu, itampos,norime kazkur atsipalaiduoti!! Dauguma is musu lankomes klubiukuos, organizuojam tusovkes namuose ir kt. Tokiuose susiejimuose buna, kad padaugini tauriuju gerimu ir ryte buna sunku, net gi laaabaaai!! atrodo viska atiduotum,jog galetum dabar puikiai jaustis!! atrodo, jog daugiau niekada gyvenime taip ir tiek negersi , taciau… tai tik iki kito karto Taigi, butu idomu suzinoti Jusu, mielieji, nuomones, kaip gi Jus visa tai isgyvenate
toks jausmas kad apie mane rasytum kaip man vakar buvo rytoj as tau viena dalyka paaiskinsiu
davidoff
admin:
TrysLitraiTurbo rašė:
> Rally rašė:
>
> > pavlucho_blia rašė:
> >
> > > -quattro- rašė: Tai tipo čia kažkas su automobiliais susiję?
> >
> > žr. autobanginių meetų galerija_ blia . aš tai irgi peržiūrėjęs norėčiau panašią temą sukurt_ blia .
>
> nu jo anie gatavi i gatavi ner tvarkos blia
ant *pimp…*ovumo labai gerai alus padeda. Po bonkes dar abejoji. Po antros nelieka klausimu ka ir sendien veixi
a po trecios ir vel gatavas…
Seklys
pagirio gerai alus su spraitu per pusę; sidras irgi nieko- bet reik 2 buteliukų. Pramuša. O vemt reikia tai iš vakaro, nors aš kiek atmenu tik studijų laikais dar vėmiau. Dabar matyt patirtis atėjo
ishgere miegokit ant suoliuko ir neseskit priesh vaira.
BaurTC
nu va, siandien, kaip ir daugumai, balius nusimato, tai ryt bus . o ar kita diena po gero baliaus vairuojate? nes as tai pastoviai ant dafkiu, kai kita diena vairuot reikai…