vairavimo kamera
Blec dienele sian. Vos avarijos nepadariau, po ko mane atleido is darbo, pagrasino suest ir siunte ant varpos. Skaitau, kad reik kamera i masina statytis. Zodziu vaziuoju sau ziedu nuo zirmunu link centro. Graziai, antra juosta, rodau posuki, kad isvaziuot is ziedo. Is desines tuo paciu ziedu varo 300c krysleris ir prie pat isvaziavimo is ziedo sugalvoja mane isstumt, mat jis toliau ziedu vaziuot nori, nors is pirmos juostos jam tik i desine galima. Veidrodeliams priartejus per varpos ilgio atstuma as ant signalo, tas gaza ir uzpadriezino beigi sustojo. Is masinos issoko vyras, gal ~50 metu, tvarkingas, su kostiumu. Tik kad plonas ir poros metru ilgumo. Nusisegiau dirza, atsidariau dureles, kisu koja lauk, o tas pribeges kai **** i dureles, tai galvojau koja nulus man. Tada islipau, ir bukvaliai per tris sekundes buvau atleistas is darbo. Tas sedo atgal ir numyne ziedu. Numerius uzsirasiau, galvojau gal 112 zvana duot, pasitasyt po teismus galeciau. Bet tai kad irodymu nera. Kaip visada niekas nieko bus nemates, o zinant musu teisetvarka, tai melyne ant kojos galejo ir besikant atsirast. Taigis, gal kas kokia auto kamera naudoja? Skaitau, kad tokiu atveju jau butu atsipirkus.
As galiu pabuti liudininku
du klausimai: 1. “per varpos ilgio atstumą” Kieno varpos, Karolio ar Vudžio ? 2. įspyrė ir pabėgo? Kas čia per boicas?
imkim statistini vidurki, kokia 15cm. Ne ispyre, o durelem gerai prispaude. Kita karta vazinesi su manim, kad tokiu dalyku nebutu.
Tu nebijok kita kart ji “atleist” bleee rimti boicai butu islupe is masinos ir viduri ziedo kaili islupe
nepasiseke
300c
aš tai biškį nesupratau atleidimo iš darbo reikalo
nu pagrasino kad bus atleistas
i mentura su numeriais ir pareiskimu,kita kart zinos
tai kad rašo, kad jau atleido
ir ka, neperskelei jam galvos? slabakas.
gal ten jo virsininkas buvo?
čia labiau reikia ekstremalių situacijų valdymo eksperto RM konsultacijos, bet situacija turėjo būti sprendžiama maždaug taip: “Tu ką nx pasakai, gaydi? Kas nx bleet , nuopiisa? Ką nx? Ateik čia nx, aš tau nx kelį peršausiu bleet, šlubčiosi visą gyvenimą gaydi nx” ir visą tą laiką vieną ranką laikau užantyje ir dar šugalini
Jus man geriau apie kameras papasakokit. Galvojau i mentura kreiptis, bet viena karta jau panasus atvejis buvo, o rezultatas 0. Edyta: ten mandras verslinykas ar koks valdininkas buvo, kuris gali bet ka atleist is bet kokiu pareigu
eik tu bl mentura
rusijoj daug kas naudoja, bet pamascius visai geras dalykas
suprantu kad buvo baisokoka. bet palikt tokio reikalo nereikejo. negi liudininku nesimate aplink? vienas is krastutiniu issigelbejimu - ivaziuot jam i maisna. jei jis gaunasi kaltas pagal KET paskui tegu irodineja, kad ivaziavai po astraus pokalbio
auto.fishki.net/comment.php?id=27714tokioj situacijoj butu irodymas kad pakiso? ar vistiek nesilaikymas atstumo galiotu?