vairavimo ipatumai

vairavimo ipatumai

per puse metu antra kart iprudino ir pabego, nuo siol masina statau per 2-3 vietas Kietas

Kaip tikras bmw Gerai jei dar karta nubrauks, statyk i invalido vieta, pateisinima Juokiasi

ot ziertvos… Kanda

abydniakas

“tie” tikrieji lietuvaiciai turetu dziaugtis dabar Juokiasi

nu tai gal persidazysi Nekaltas ne kepykloi dirbi. Part or the game, cia vadinas Cha cha

kazkaip jauciu cia bus ne siaip sau netyciukas, o koks pavydus bangos daliwis pykti lieja Cha cha

bet tai uzpiso jau dazinet ta masina, guminius bamperius reiks det ar ka

bamperiai tam ir skirti, ipiso boba į šikną, pabraižė, tai nx man palikt dabar 3 dienom kol perdažys Kvankt?

Čia mėlyno guolio be priekinio baNperio darbas !!!

Juokiasi

o ne melyno vamdžio guolyje be bamperio darbas?

taip pasistates rasi sonus su raktu pereitus Šypsena

abydna Nežinau draugui cveka taip ir dar stipriau 3 kartus pazymejo… kameru aplink aisku nebuvo ? Nekaltas

bet buna zmoniu kuriem nusispjaut i ibrezimus, siandien prie akiu statybininkai taksui veidrodeli i kita puse atlenke, taksistas px rodo vaziuok savo keliais, pzdc, buciau surades menkiausia ibrezima ir is draudimo pasiemes pinigu

robke, jei nepaslaptis su kokia iranga fotkini?

su fotoaparatu dazniausiai Casperas, buvo, bet tik priekis masinos matosi, per toli pastates buvau

taxistas rodo px vaziuok, o po to gauni saukima i mentura del pabegimo is eismo ivikio Cha cha

Buvo kelis kartus ir pas maniškę veidrodėliai į kitą pusę užlenkti. Bet jie pas man lankstūs, tai pist ir atgal atsisatė. ApkabinimasPamenu tevo mersui E klasės taip perbraukę buvo tik priekinį bamperį, kaltininkas nerastas, kamerų nebuvo, liūdytojų taip pat.