Vaikuciams labanakt
Dujas pradejo montuot naujoj pozicijoj Kad iki degalynes maziau stumt reiketu, DO-YOU pritrukus
slepk slepk savo nevykeliskuma… bet labanakt ir tau, ryt gal protingesnis busi po saldaus miego
Koby brajentaiiii> parodyk savo vykusia auto, ikelk foto MUFNIUK Sharai> tas BE EM WE duju nemate ir nematys
Marchela, juokauju, viskas tvarkoj su tuo bmw
o tiem kvailiam, kurie sako, kad longas tik maza*pimp…* tai eina jie na. Pasikartosiu
O beje ten kas toks prilipdytas priekiniam sparne? Antena kokia tai turi kaboti?
Sharai> ten jei nori lt veliava gali ikist arba siaip piratu veliava
Marchela, ateik i aikstele ir paziurek… ar nusipelnei, kad dar foto tau kelciau?
Kases jau seniai nebelosiu senos traumos neleidzia, persimeciau ant golfo Ten galim persimest, nors tu man pralaimetum kaip ir as tau kase (gal), bet juokas ima kai baltieji bano primest, nygerius kasiorus. Baltieji niekados nebus tokie kasiorai kaip juodieji, nes ju raumenu struktura ir lasteles kitos, kitokia fiziologija, biomexanika skiriasi. Pasiskaityk ir zinosiu. Nieko neturejau pries tave, bet nepatinka kai grybauja ir kisasi i kitu pokalbi.
Marchela, viskas aisku, cia dar nuo Europos krepsinio cempionato veliavos dalies nenujamei, kai madoj buvo apsikarstyt lietuvos atributika?
Panasiai as irgi vazinejau su veliava. Ir siaip ant soninio stiklo pas mane lt veliava yra, as uz lietuva ir uz lietuvius. Ir kaip gali matyt mano pazintys.lt anketoj (kuria idejo vikuciukas) as uz Kauno rinktine
ar tu pervargai medicinos vadovelius vartydamas ar kas tau? eik su pana uzsiimt, pavakarieniaut bent issivesk ramiai, nes labai jau uzbludinai kur nereikia
Marchela grazus autoukis matos megstat Silver spalva O kiemas tai pasaka, ydek OT namo foto
Bus ka apvogt
Megsta silver spalva, nes tingi masinas plaut As kai pajemiau zaliaidebesuota, tai nespeju purvo gramdyt
Man nei plaut nereik , Paspjaudau paspjaudau, su shkuduru patrinu ir kaip nupoliruota… Nezinau manau dievo dovana gavau…
Dievo dovana, kad spjaudais poliravimo skysciu? Nemanau…
Sneikas ner ka vogt Nebent golfa bet ir tas nevertas pastangu
O kiemas tai mano ir mamuko nuopelnas, priziuriu, turiu patirties, buvau UAB beveik atidares kol inspekcijos neuztrumpino
Emiau tamsiai melyna, norejau juodos. Melyna plaunu kas 3-4 dienas, tiesa sakant uzp1so. O dar norejau juodos… Dabar noriu sviesios
Sharrassito chia dar verta pasigyncit… Gal spaudisiu kokiam Korejos Angare y buteliukus Poliravimo skysti! OT kaip ishmasciau
Neduok dieve nusipirkt toki poliroli
Naturalus produktas visada geriau uz sintetika