Vaiku ligonines pusryciai
… cia i tema-neseniai teko skaityt kaliniu skundus, valgiarasti
turbut visa kolonija kolektyvini skunda tiesiai i strasbura parasytu uz tokius pusrycius
Cia KPZ porcija.As noriu nemoket sodros mokesciu ir atsisakyt paslaugu. Noriu pats draustis ir jei kokios bedos nuvaziuosi i zmoniska sali ir ten pasigydysiu,ka ir esu padares.
Cia sia sav. su mazaja,santyariskeze
prie ruso buvo geriau …
Is esmes pusryciai cia butu ir neblogi, bet jei ta kose butu paprasta, o ne is tu pakeliu su cukrum ir priedais, tiesiog paprasta ant vandens virta ovsianka, ar perlovke. Tas margarino gabalelis galetu buti dvigubai mazesnis, su salyga, jeigu tai butu normalus sviestas, batonas isvis nafig, nu ir duonos noretusi normalios.
Koks rysys kose su kalnu duonos?
GD - tai blia SAM paklausk, kas meniu sudarineja?!
blia vakarienei vaikui atnese situ kruopu sriubos, kazkodel rozines spalvos ir meduoli… na
As savo tokiu neduodavau. Debiliska salis ta Litwa.Teko but ligoninej Rusijoj,. Vokietijoj, Turkijoj, ner ten tokiu nuodu.
tik jau velikas nypysdy, buvau as rusijos ligoninej
is sitos porcijos rusijoj 5 padarytu
man tai skaudziausia skaityt to drapano vieliko kanciu persmilkusius postus,atriskit ta triusena nuo lenciugo ir nupirkit plackarta in rosyja
o kada ligoninėse kitaip buvo? ar dabar ar prieš dvidešimt metų, košė ta pati, batonas, sviestas, arbata…
ai, dar gal šlapenkės duodavo, tai bobika dabar ir pyksta matyt, kad šlapnekės nėra
P.S. vielikas tai nei ten kur gulėjęs, nei ten ką, jam gi bile palot
o kai susivarto, eina pabūt su savo skaumsu kokį mėnesį vienas ramiai, paskum vėl amsi
apsipliauskines jau tiek tas ati lietuvis geras dviratis, kad jau turetu buti geda rodytis su savo fantazijom… Bet matyt reikia atidirbti pinigus, vz.lt portale irgi viena stoks yra komnetatorius