Vaiku ir tevu santykiai!
Tevai suzinoje, kad noriu pradet gyvenima is naujo, buvo sokiruoti. Skaudu matyt ju asaras, bet dar skaudziau, kai jiems kalbi, o jie negirdi. Suprantu, kad visi tevai nori vaikams tik gero, bet juk kiekvienas zmogus turi teise i savo gyvenima. Dabar jie net nebeatvaziuoja, pati vaziavau, bet tik asaros nuvaziavus prasideda. nebezinau kaip su jais elgtis? kaip nuramint…
kaip suprast is naujo? nezinau gal ir as kaip dauguma butumem sokiruoti suzinoje koks buvo gyvenimas ir ka vel zadi pradet? konkreciau klausk jei nori ka isgirst
mm kiek tau metu…?ir kaip tu ta nauja gywenima pradejai…?
ash ir kazhkodel del tevu bijau pradeti nauja gyvenima zhinau, kad jie nesupras
jug mano vyras - idelaus
jie netgi buvo ne karta sake, kad jis jiems, kaip sunus ir kad jis svarbesnis jiems labiau uzh mane
Matyt tevams labiau patiko tavo buves gyvenimas… Bet jei tada buvai nelaiminga, o jie tau nori tik gero, tai turetu tave palaikyti. O jiems kazhkas pasikeis, kad tu gyvensi kitaip?
Pasakiau jiems, kad skirsiuos, kad isvaziuosiu gyvent i kita miesta, nes manau naudinga pakeist aplinka, kad pagaliau noriu asmenines laisves, bet jie net nesiklauso. Aisku, galeciau imt ir isvaziuot, bet jie juk tevai, negaliu dar labiau ju skaudint. man 25.
jiems kas pasikeistu? jie mane gal matytu tik kokius 2 kart i menesi, o dabar mato gal 1-2 kart i savaite.
Bet jie turbut ne del to taip pergyvena?
jie pergyvena todel, kad man gyvenima reiktu pradet nuo nulio. Suprantu, jie bijo, kad nenusivilciau, kad kelio grizt atgal nebus, as pati bijau, bet kiekvienas gyvenimo zingsnis yra rizika.
ash ir mano seima yra lyg vienas didelis geliu laukas arba zydras dangus tik kartais atplaukia vienas kitas debeselis vardu pyktisss bet mes mylime vieni kitus