VAIKINAI!!! Koks jusu poziuris i mezgancius vaikinus? a?

VAIKINAI!!! Koks jusu poziuris i mezgancius vaikinus? a?

va as pazystu toki vaikinuka, kuris laisvalaiki leidzia megzdamas, nerdamas…niu ir jis neturi draugu…visi juokias is jo…o man tai tas pats, ka jis veikia laisvalaikiu…o koks jusu poziuris i tokius vaikinus?Šypsena

Nu man tai px kad jis mezga, bet tai kad jis neturi draugu ir is jo visi juokiasi tai perša isvada kad jis turetu buti "nuskriaustas" Šypsena

PS o jis kartais moteriskais drabuziais nesirengia ?Cha cha

O koks tavo pozhiuris i merginas sunvezhimiu vairuotojas?

Man tai ziauriai patinka tokie vaikinaiTaipGražiTaip

as tai zhinau viena toki Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha , bet jam su smegenim kazkas blogai

Niu zhinai norechiau, kad manishkis moketu megzti, nerti, siuti Gerai Šypsena.
Aprupintu kojinem, pirshtinem ir kitais rubais Apakęs. Buchiau shiltai aprengta Cha cha.
O ish tiesu tai tikrai visai faina, jei moka ir turi tiek kantrybes ir kruopshtumo Gerai. Tachiau norechiau, kad tai nebutu jam svarbiausias dalykas gyvenime Taip.

Normalus. Laisvalaikio praleidimo formą kiekvienas gali rinktis pagal savo skonį. Šioji, jei rankos nekreivos, gali dar ir šiokios tokios naudos atnešti.Taip

Sako, kad mezgimas gerai atpalaiduoja.Aš nekaltas Deja, asmeninė patirtis sako ką kitą: jaunystėje buvo keli mėginimai numegzti servetėles, bet visais atvejais gavosi tiubeteikos. Cha chaCha chaCha cha Tai apie kokį atsipalaidavimą galima kalbėti?Piktas Tada ir supratau, kad virbalai ne man. Kabliukas irgi.Ne

Na, nebent trišakis…Cha cha

Be komentaru

niu situose reikaluose buvau susidures moku megzti nerti bet tam reikia gelezines kantrybes kurios as tikrai neturiu bet shiaip sveikintina tokie dalykai Taip

o jis gejus ar ne

niu ne, jis normoj, bent as taip manau, o siaip tai man keisti tookie vaikinai, kuriems pasaulis visas tik siulu kamuolys …Apakęs

vienu zodziu gaidys

nu ka galiu pasakyt, idomus poziuris ir tiek, o pats kartais nemezgi? a?

Uz tai panom visai nekeisti vaikinai, kurie kiekviena nakti su kita merga miega!
O po to jos verkia forume mol "cia mylejo, sake zenysis, po to padare ir paliko".
Kas tas kamuolys? Dziaukites, kad jis tik tokiais rankdarbiais uzsiimineja, o ne kitokiaisCha cha

Gerai

tai as nieko pries tokius vaikinus, tegu mezga, bet ne per daug Mirkt

niu siaip jau mezgima isrado vyrai… is vyteliu ar plaushu pindavo berods… Taip
kas cia tokio, kad mezga… niu gi pasitaiko ir moteryciu, kurios megsta aplink masinas krapstytis, tik kazkodel kai kurie elementai(pirstais nerodysim Aš nekaltas) nepuola aiskint ju tikrosios lytines orientacijos Liežuvis

Nu je…kazkaip dar ziurint ka ten mezgaCha cha

Ka as zinau… Ir as kazkada mokejau megzt Cha cha kai sirgau ir nelabai galejau is lovos keltis, nuo skaitymo akis skaudejo, tai buvau ir megztiniui nugara nusimezges, bet kadangi pasveikau, tai nebenusimezgiau likusiu daliu… Jei reiktu ir dabar manau, pasitreniraves pamegzciau Šypsena Šypsena Šypsena nieko cia bloga. Tai hobis, uzsiemimas ar dar kaip pavadint.
(Dabar , jauciu, mane akmenim uzmetys Šypsena Šypsena )