VAIKINAI!!! Koks jusu poziuris i mezgancius vaikinus? a?
va as pazystu toki vaikinuka, kuris laisvalaiki leidzia megzdamas, nerdamas…niu ir jis neturi draugu…visi juokias is jo…o man tai tas pats, ka jis veikia laisvalaikiu…o koks jusu poziuris i tokius vaikinus?
Nu man tai px kad jis mezga, bet tai kad jis neturi draugu ir is jo visi juokiasi tai perša isvada kad jis turetu buti "nuskriaustas"
PS o jis kartais moteriskais drabuziais nesirengia ?
O koks tavo pozhiuris i merginas sunvezhimiu vairuotojas?
Man tai ziauriai patinka tokie vaikinai
as tai zhinau viena toki
, bet jam su smegenim kazkas blogai
Niu zhinai norechiau, kad manishkis moketu megzti, nerti, siuti
.
Aprupintu kojinem, pirshtinem ir kitais rubais . Buchiau shiltai aprengta
.
O ish tiesu tai tikrai visai faina, jei moka ir turi tiek kantrybes ir kruopshtumo . Tachiau norechiau, kad tai nebutu jam svarbiausias dalykas gyvenime
.
Normalus. Laisvalaikio praleidimo formą kiekvienas gali rinktis pagal savo skonį. Šioji, jei rankos nekreivos, gali dar ir šiokios tokios naudos atnešti.
Sako, kad mezgimas gerai atpalaiduoja. Deja, asmeninė patirtis sako ką kitą: jaunystėje buvo keli mėginimai numegzti servetėles, bet visais atvejais gavosi tiubeteikos.
Tai apie kokį atsipalaidavimą galima kalbėti?
Tada ir supratau, kad virbalai ne man. Kabliukas irgi.
Na, nebent trišakis…
Be komentaru
niu situose reikaluose buvau susidures moku megzti nerti bet tam reikia gelezines kantrybes kurios as tikrai neturiu bet shiaip sveikintina tokie dalykai
o jis gejus ar ne
niu ne, jis normoj, bent as taip manau, o siaip tai man keisti tookie vaikinai, kuriems pasaulis visas tik siulu kamuolys …
vienu zodziu gaidys
nu ka galiu pasakyt, idomus poziuris ir tiek, o pats kartais nemezgi? a?
Uz tai panom visai nekeisti vaikinai, kurie kiekviena nakti su kita merga miega!
O po to jos verkia forume mol "cia mylejo, sake zenysis, po to padare ir paliko".
Kas tas kamuolys? Dziaukites, kad jis tik tokiais rankdarbiais uzsiimineja, o ne kitokiais
tai as nieko pries tokius vaikinus, tegu mezga, bet ne per daug
niu siaip jau mezgima isrado vyrai… is vyteliu ar plaushu pindavo berods…
kas cia tokio, kad mezga… niu gi pasitaiko ir moteryciu, kurios megsta aplink masinas krapstytis, tik kazkodel kai kurie elementai(pirstais nerodysim ) nepuola aiskint ju tikrosios lytines orientacijos
Nu je…kazkaip dar ziurint ka ten mezga
Ka as zinau… Ir as kazkada mokejau megzt kai sirgau ir nelabai galejau is lovos keltis, nuo skaitymo akis skaudejo, tai buvau ir megztiniui nugara nusimezges, bet kadangi pasveikau, tai nebenusimezgiau likusiu daliu… Jei reiktu ir dabar manau, pasitreniraves pamegzciau
nieko cia bloga. Tai hobis, uzsiemimas ar dar kaip pavadint.
(Dabar , jauciu, mane akmenim uzmetys
)