vaikinai Issukis merginoms! Darom savo meeta!

vaikinai Issukis merginoms! Darom savo meeta! Laimingas

Tai vat bangietes mano kad bangieciai yra neverti dalyvauti ju meete ir as pajutau siokia tokia diskriminacija tad kad butu lygu siulau padaryti vyriskosios lyties Vyras atstovu meeta!!!

Data: spalio 30d (ketvirtadienis) 18.30h rotuses aikstej

Pagal daugeliu pageidavima galima laika keisti + siulykit ka galim doro nuveikti

Dalyviai:

1. Scream_as Šypsena
  2. Donatas Alus
  3. RoKute Gėlė
  4. Alkoholis Alus

px - tegul ateina ir merginos - man pvz negaila kad bus merginų - su jomis vis geriau, bet jokių priekaištų kad nebūtų dėl gėrimų ir kitokių subtilybiųCha cha

hmm Cha cha as jauciu jau kox butu meetas… niekam neidomu is pradziu…visi sedi po to 2 variantai:
1 visi nusigeria
2 visi issikirsto Cha cha
tai nzn Nekaltas

agha ir mane vietoj striptizho shokejos pasiimkit…GirtasJuokiasiJuokiasi

holi kas tau eis is panu jos gi visos bus panu meeteJuokiasi Juokiasi del manes gali ateiti bet sakau galima viena kart ir taip padarytiŠypsena

Zinot kaip sakoma "Varom gert ar su mergom?Nekaltas" GirtasJuokiasi bet nebutinai si patarle turi galioti ir siam meetui po velniu kodel visada Alus=VyrasŠypsena

taigi tu panu meete busi

na nzn priklausys nuo aktyvumo ir publikos…NekaltasNekaltasNekaltas

na nzn… Nekaltas

Tema &quot;<…> parodykim ka sugebam &quot;
ir ka gi jus sugebat? Cha cha

galesit riauget, bezdet etc. bus giliai px Cha cha o siaip tai tipo kazkada darem Kaune, gavosi, bet su panom Cha cha nu o siaip tai tada pagrindine ideja buvo kashe palosht, visai fun buvo, reiktu daugiau tokiu

gerbiamas shrnz jau parase ka mes sugebamCha chaCha cha

Juokiasi

pediku baliuTaipnepykit bet man kyla itarimas kai bachurai vieni tusinasiVeee

o kai merginos vienos toosinasi? siaip tai kartais labai smagu prisigerti labai belekaip tik prie bachuru Taip
o jei tau bachuru pjanke su *****u orgijomis asocijuojasi, tai turbut pats dar nesi isitikines kuriai sexualinei grupei priklausai, cia niekas apie tai net uzsimines nebuvo na bet apie ka galvoji apie ta ir rashai

o panu meetas kas?Nekaltas &quot;lesbieciu fiesta&quot;Laimingas

Scream_as, alia jau kox isizhejdes Cha cha pasipiktines… utiutiu Mirkt

neisizeides Ne tiesiog kai perskaiciau tawo tema taip juokas paeme ir sukuriau sia tema dabar laukiu pritarimo…

neiseis tai neiseis eisiu vienas i meeta ot ne pxLiežuvisLiežuvisŠypsena

nu manes tox likimas nelaukia… tajgi Liežuvis