~vaikinai ar musat paneles??~

~vaikinai ar musat paneles??~

baisu kai vaikinas musa mergina;E

Veee Veee Veee Kanda

Laimingaspritariu Šypsena Taip Taip Taip

jei man trenktu duociau atgal… nes jei lejsi lips ant galvos;P

tokie bernai pacios didziawsios shuksles Taip nekenciu tokoo Kanda netgi pati esu wiena karta nuo tokio idioto gawusi Liūdnas …shlykstu… Veee Kiaulė

Taj ne *velniop* Juokiasi Juokiasi Just kidding… O shiaip manaw ner jokios priezhasties, uzh kuria galima butu pakelt ranka… Bet merginos kartajs tuom naudojas. Pacios megsta paspardyt ar shiaip koky antausy suduot Mirkt Šypsena Liežuvis

kiek kartu sakiau nu dzin,bet dar karta pasakysiu pf…

Ant laužo tokius Taip Laimingas Cha cha

vargsiuke… Žliumbia Apkabinimas

Vyras musantis Gėlė… cia ne Vyras Ne Nekaltas

Aisku kad ne! Ne

Nu apie tokius is vis negalvoju…siuksles jie…baisu… Liūdnas nu bet mano bratka ne karta savo panikei per snukuti yra daves…bet pati kalta,kai prisigeria is svaistosi Nekaltas

tokie bernai yra kiaules!! suprantu jej taip ant tik ant juoku pasimusi… bet kai jau rimtai uzvozia is visu jegu… tai tada nzn… juk negrazu! mes uz juos juk silpnesnes esam! Nežinau

Dar tokia tema sumasto… As tai klasiokus musu Liežuvis

asiu Apkabinimas

Ne Angelas

nors ash ne berniukas ar ne vaikinas tai mano darugai manes pvz tikrai nemusa ir manyciau daugelis nemusa nu cia tik mano nuomone vat… Liežuvis Liežuvis Liežuvis Liežuvis Liežuvis

ner uz ka mazutia Šypsena Laimingas Bučkis Apkabinimas Apkabinimas

tai jau praeitis(bewejk Cha cha) Dbr atejo moteru era Juokiasiwaikscios kaip karalienes ,o jei kas tai botageliu per kaili sawo wyrukui kai uzwaziuosi tai angelas is aukstybiu wietoj jo atsiras Juokiasias aishq juokauju,bet taip bus Juokiasinegalima musti mergaiciu,berniukai.dar darzeli turejot ismokt Cha cha