Vagys nekenciu
Nu karoce gyvenu naujininkuose, dzuku g. ir turbut tuom viskas pasakyta. Namas musu is naujesniu, zhmones normalus gyvena, ne bomzhai ir ne pijokai, yra kiemas, bet is to kiemo kaip ****ina viska tai jomajo. Jau nervai nelaiko, plem is musu seno tranto sugebejo itrukusi priekini stikla grazhiai ishimt ir ishsinesht, dar chia zhiema shitas bajeris buvo, nu nieko, pasikeitem stikla i naujesni, isidejom signalizacija. Dabar ryte isheini i kiema tai kai pasizhiuri langai shoniniai ishdauzhti radijos ishimtos. Sian ryte tai net is dvieju mashinu, mashinos su signalizacijom, po langais zhmoniu stovi, plem nesuprantu kaip taip galima. Karoche saugokit visi savo mashinas ir radiju nepalikinekit, ne tai kad panele nuimi, plem reik visa su viduriais su savim tampytis.
musu kieme (kitame) tai is vienos masinos ta pacia nakti iseme ir priekni ir galini stikla. Is mano irgi bande galini, bet tik biski nupjve guma ir pabego, nes signalizacija isijunge.
Pas mane - Subačiaus g. panaši situacija. Praeita savaitę dvi naktis iš eilės stiklų pažerta daug buvo O šiandien bendradarbis dar papasakojo, kad jo sūnų vakar turniškėse išlipus iš autobuso kažkokie pacukai su golfu apiplėšė
. Gal kokią švaros savaitės akciją organizuojame, nes jau nervai nelaiko
hashe
uzuojauta bet ir tas rajonas ne is prestiziniu
pravalas…
As aisku esu is principo pries bet koki smurta… Bet pagauciau tokius vagiant, tai pirma su plyta per galva, o po to aiskintumes
Turi ideju?
siaip galetu kiemo vyrai paticharint tokiu debilu, kokioj didesnej masinoj, arba bute prie lango. Arba kokie zenklai ant namo, mol vagys musami be perspejimo
Naujininkuose nieko negalima palikt , o signalizacija ten butina, bewje dar galetum i lenta prikalt viniu ir palikt mashinoj ant sedynes, tik po to bijau kad langus pradetu dauzyt, irgi ne isheitis, man ten yra tokius dalykus kaip pirshtines kepure, veidrodeli(neveikianti) isheme, maga vos gyva irgi tik neisivaizduoju kur paskui tokius shoo doos deda
man atrodo kad vilniuj nera ne vieno saugaus rajono visur vagia ar tai naujininkai ar ne
Kas teisybe tas teisybe,nei vienam kitam mieste nera tokiu nesamoniu kaip Vilniui,pvz tik pries tris savaites suzinojau kad pas jus sitaip atiminejemi mobilus tel.,ir net masiskai,o apie auto ir is ju vagystes isvis patyliu,pirmiausia apsinaikinkit pas save narkomanus,o labiausia tie kurie pardavineja
Zinok ne visur naujanose taip vagia… Pats ten givenu ir vieninteli daikta kuri pavoge per 5metus tai kolpaciokai nuo ventiliu, bet pas man ir ner ka imt , cia Kapsu.g… Tjfu tjfu tjfu kad neprikarkset ir per medi tuk tuk tuk
Ju niekas nekencia, bet ir neisnaikinsi…
Siaip siulyciau pirma atsisukti i save. Visi nekencia vagiu, bet koki daikta nusipirkt pigu dauguma nori.Tai gal tiesiog pirma baikime pirkti bendrai visokius daiktus, nezinia is kur.O kai nebus kas perka tai nereikes ir vogti tiek daug. O dabar kai zmogus pasako kad va kaip jam pasiseke, kai pvz. vakar koki mobilu vogta pigiai nusipirko o kita dien keikia vagius, kad ji pavoge. Tai gal reiktu susimastyti…
jo cia dar blogiau negu su tarakonais , visus isnaikintu vistiek nauju prisiveistu
seip geriau pirkt sena mage nors i vidu nelys nes gali but kaip mano pazistamui isime mage tai vagys isdauze langa ir viduj prishiko
nu cia jau visai virs naglumo… nzn ka padaryciau pagaves… is pykcio jauciu ir po straipsniu paciam galima palysti
Narkomaną kaimyną turit.