va tep va (be)

va tep va (be)

jau šituos beveik visus išdalinau Cha cha

Jau primarginai? ApakęsKokia tu greita… Aš tai paskutinės dienos visad susilaukiu Cha cha

taigi pasmirs per savaitę Apakęs Cha cha

nepasmirs , padejau saldytuve, o be to ju mes nevalgom tik pasipuosiam ir dalinames Cha cha, jau atidaviau vienai draugei 5, kitai du, kitai du, sesei vienai keturis, dar vienai buvusiai bendradarbei du, dar ryt nesu i darba uz vyno butelUką 10 margucių, tep kad ju nebeliko beveik Be be be

ryt vėl marginsiu Girtas, ot, geras užsiėmimas Gerai

Patri, kiek tu čia išvardinai išdalinusi, tai tiek nėra toj lėkštėj Be be bevašku moki marginti Gerai Man tai nepasiekiamos aukštumos Girtas

Ledi Be be be, juk leksteje viena nuotrauka su vienais marguciais kita su kitais, juk vakar atidaviau9, uzvakar 2, siandien 4, ryt nesu 10 i darba Be be be. Su vasku , žinoma, kad tik su vašku ir marginu Be be be

siandien marginau vel ir ryt marginsiu dar ir poryt Gerai Be be be

Juokiasi, oi, dienorastyje yra dvi lekstes marguciu, susimakalavau Juokiasi

Vajazus… tai tu net užvakar jau pradėjai marginti ApakęsTai gal jie tuščiaviduriai? Nes per Velykas tikrai pavojinga bus juos liesti, kad sudužę kvapo nepaskleistų Cha cha

as tau aiskinu, kad mes ju nevalgom ir jau isdalinau beveik visus, Cha cha

varau gult, labos Be be be

Girdžiu, girdžiu, Patri Laimingas Tik sakau, kad jei netyčia sudužtų. Ridenant ir šiaip besigrožint… Labos Angelas

Tai laikote juos “sekcijoje”? Cha cha

ryskumo truksta ir data vaizda gadina…

Siaubingai gražūs. Aš nebandžiau su vašku, nemoku. NeTiesiog pasidažau keliomis spalvomis