va tai tau

va tai tau

ar tik ne Vudi maciau? Nekaltas Cha cha

tojota Gerai

be gedimu Gerai

nereikliems salonui bet norintiems prabangaus bmw uz pigej auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/bmw-525/id-19180 77

triper inside Juokiasi Žliumbia Užsispyręs

geras numeris… baido visus… buuuu Juokiasi

bbd tai tojotai kiek dirzus pakeist kainuoja Baisus

o tukurva realiai koks senas jau modelis… Cha cha

matai, Vinai, tas triper net ir tave pervaziuotu. o jei tu is tu loxu bachuru, kuriems pointai pirmoj vietoj, tai ■■■■■■ bibi kosmosui Gerai nesi kazkoks vadovas, kad galetum man lest smegenis. pats su ubagu masina vazineji ir tikrai nekazka geresne. mano bent jau pakaba normali, ne is aliuminio…

trulikas Apakęs Gerai Juokiasi

Nupleskino GirtasPassac suprivalumai - klima, autopiloc, langai i akropelio pusa Valio

ta tajotos varikli su minimaliais pakeitimais nuo 82metu gamina,Trulikas mano pareigu antras zodis Direktorius Labaso kad su passatu vazineju tai jau mano asmeninis reikalas

reik pasatuokliui tamsintu hellu Cha cha

kyborgai, 10k km ir nieko. o kelius mate tai bbd. siandien tiesinom viena skardinuka, nes susiraites buvo. o jei tokiu keliu su pasratu pravaziuot Nekaltas bbz ar mano dvieju menesiu algos uztektu remontui…

VIN’as antra vieta yra luzer nr vienas Juokiasi

trulas > vat uosvio x-trailas… 40K km… is ju geri 5k km zvirkliu ir pakaba ledas… pats achubibel… Cha cha

As tai pirma karta trulika maciau toki Girtas O pana jo yra moteris, o ne kosmozas, kaip visi sako Kanda

vinai, direktorius ar *pimp…*ektorius, bet cia tik savam mieste gali sustravot pareigose. pas mus gautum per snargli ir sedetum ramus, stebetum, kaip aliuminis lydosi Cha cha

Vudi, reikejo i garaza dazniau pavazinet, kai su prosu ir pegasium ryjom alkoholi Cha cha