va tai tau
ar tik ne Vudi maciau?
tojota
be gedimu
nereikliems salonui bet norintiems prabangaus bmw uz pigej auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/bmw-525/id-19180 77
triper inside
geras numeris… baido visus… buuuu
bbd tai tojotai kiek dirzus pakeist kainuoja
o tukurva realiai koks senas jau modelis…
matai, Vinai, tas triper net ir tave pervaziuotu. o jei tu is tu loxu bachuru, kuriems pointai pirmoj vietoj, tai ■■■■■■ bibi kosmosui nesi kazkoks vadovas, kad galetum man lest smegenis. pats su ubagu masina vazineji ir tikrai nekazka geresne. mano bent jau pakaba normali, ne is aliuminio…
trulikas
Nupleskino Passac suprivalumai - klima, autopiloc, langai i akropelio pusa
ta tajotos varikli su minimaliais pakeitimais nuo 82metu gamina,Trulikas mano pareigu antras zodis Direktorius o kad su passatu vazineju tai jau mano asmeninis reikalas
reik pasatuokliui tamsintu hellu
kyborgai, 10k km ir nieko. o kelius mate tai bbd. siandien tiesinom viena skardinuka, nes susiraites buvo. o jei tokiu keliu su pasratu pravaziuot bbz ar mano dvieju menesiu algos uztektu remontui…
VIN’as antra vieta yra luzer nr vienas
trulas > vat uosvio x-trailas… 40K km… is ju geri 5k km zvirkliu ir pakaba ledas… pats achubibel…
As tai pirma karta trulika maciau toki O pana jo yra moteris, o ne kosmozas, kaip visi sako
vinai, direktorius ar *pimp…*ektorius, bet cia tik savam mieste gali sustravot pareigose. pas mus gautum per snargli ir sedetum ramus, stebetum, kaip aliuminis lydosi
Vudi, reikejo i garaza dazniau pavazinet, kai su prosu ir pegasium ryjom alkoholi