Va kur aparatas rimtas
tokia nusipirkt visai nieko butu,kai dar tokios statiskos kiekvienais metais dziugina,vis gerejancios ir gerjancios [bite.lt/plius/bendreavimas/klubai/2content.content_view_clu b/362989-=(271678147](http://www.bite.lt/plius/bendreavimas/klubai/2content.content_view_club/362989-=(271678147)
paparaciai… nepadarykit,taip kaip princesei Dianai nutiko su paparaciais…
net nezinau kas geriau atrodo ar sis jagas ar mersas S klases,man abi jos patinka,bet su jagu labiau issiskirtum,o mersas man jau nuo 5metu ziauriai patiko,vis negaliu apsisprest,ai koks skirtumas vistiek neivienos is ju neturesiu
Teko vaziuiot su tokiu Jag’u. Aisku ten nebuvo pats galingiausias, 3.2l veriklis. Atrodo tai ispudingai ir galingai…bet apie vaziavima to tikrai nepasakyciau.
nzn man jaguar nebepatinka. pagarba zenklui likusi bet pamiam automobiliui tai nebe. viena galima pasakyt angliskas automobilis. cia lyg ir sektu - ne kiekvienas europietis ji supras. bet is esmes anksciau buves prabangus, konservatyvus dizainas kaksur dingo. galbut hyundai sugadino jiems ivaizdi, bet kaskaip kurkas didesne pagarba senesniems jaguar modeliams nei naujiems. kaskokie labai jau civiliniai anie pasidare. nebeliko to aristokratisko kilmingo ivaizdzio.
solidus masiniukas