va kokie jūs
ir vėl kažkas mane užkėlė ant gėdos stulpo. už ką? net nespėjau paskaityti. už tai, kad pasidžiaugti norėjau su jumis?
nemačiau už ką ir ką parašė, bet lullu draugiškai siūlau mažiau nervintis dėl tokio š… nereik tikėtis kad visi čia bus patenkinti tavo kuriamom temom apie vis naują gyvenimo įvykį… visada čia taip buvo…
lullu, o ar tau blogiau nuo to? Gal koks pavyduolis tave ten užkėlė ir dabar džiaugiasi, kad tu nerviniesi. Nekreipk dėmesio. P.S. o man tavo nuotraukos patiko
tai kad aš nesinervinu. tik šiaip nebuvau ilgesnį laiką bangoje, o atėjusi net nustebau. nebūtų lietuviai.
Buta cia ko nervintis
Ale ot problemą rado ir prie ko čia mes?
negis visas Šeimos klubas susimetė ir užkabino ant to stulpo
Aš apskritai pastaruoju metu net neužsuku pažiūrėti kas ten kabo garbės ar gėdos stulpuose. Koks skirtumas? Baik nervintis – grožiui kenkia
Tikrai, nesinervink - na uzkabino kazkas, bet juk dauguma apie tave tikrai geros nuomones ir tave palaiko - nera tada kuo nervuotis. Va, imk . p.s. as irgi jau seniai nekreipiu demesio ir tuos garbes / gedos stulpus…
anksčiau rašydavau viską-sudirbdavo, dabar rašau tik gerus įvykius, kad neužkraučiau jūsų-sudirbo. gal geriau aš iš vis nerašysiu, bent jau kurį laiką. čia yra labai mažai gerų žmonių, dauguma-pilni pavydo. o gaila, kad nemoka mylėti artimo. tiek to-gyvenkit.
O is kitos puses paziurejus visgi pastebi O gal net isimylejo
rašyk rašyk. beje, nuėjau pažiūrėti į tą stulpą, bet tavęs nemačiau Gal ne ten žiūrėjau?
lullu , o kaip viskas turėtų būt, kad tau būtų gerai?
Tigi niekad gyvenime nebus taip, kad kur bepasisuktum, visi tave labai mylės, žavėsis, ir t.t. vien už tai, kad čia - tu. Mažiau nervinkis dėl to, ko negali pakeisti
[ir išvis… dėl niekų kažkokių…
]
maziau imk viska i plaucius. O tuo labiau virtualia realybe
lullu, na kodel gi tu kreipi demesi i tuos visus blogus dalykus, kuriu yra mazuma, ir nepastebi geru dalyku - pritarimo, palaikymo? Nesuprantu. As visada kurdama tem tikiuosi kritikos, kad ir ji tuo metu man butu labai skausminga. Toks gyvenimas. Bet, geriau pastebeti ir gerus palinkejimus, nei blogus.
O kas yra tas gedos stulpas?
mažiau panikos ir sureikšminimo tai kas nesvasrbu… beje aš irgi neradau tavęs ant gėdos stulpo
va shito tai tikrai nereikejo rashyti… kaip ir va to:
gal del tokiu nepasvertu leptelejimu tave kazkas ir uzkele ant to stulpo…nesinervink, teisingai kiti pataria, manau… Geriau nebus, o blogiau tikrai gali pridirbti
O kaip pasižūrėti, ar kybai ant gėdos stulpo? Gal aš ten irgi jau senbuvė, ir nepastebėjau…
Tema rakinu, bo temos autores gedos stulpe nebera, o jei ir butu, manau ne tragedija- itariu vos ne visi esame ant jo pakabeje… profilaktiskai Neodime