va jums penktadienis


va jums penktadienis

Apakęs

OMG. Fotografa - ant sakos.

Badai, kodėl? Nes sugebėjo pagaut tokį kadrą? Kvankt?

Juokiasi

nes pats turbut yra kadras Juokiasi

fejus> abejoju ar tai sugebejimu reikalas. Tokios veido israiskos trunka viena simtaja sekundes, ir zmogus dazniausiai ju tiesiog nepastebi, nes realybeje tai buna ne statinis kadras, o perejimas is vienos normalios veido israiskos i normalia kita. Sunku patiketi, kad perejimai kartais buna tokie, bet tai tiesa. Ar tau kada nors yra teke padaryti nuotrauka kaip tik tuo momentu, kai zmogus mirktelna, ir kai akies vokas yra pusiaukelej ties vyzdzio viduriu? Vaizdas absoliuciai klaikus, atrodo lyg zmogus butu girtas iki zemes graibymo. O jeigu dar tuo metu zmogus snekejo - burna paziota lyg vemt ruostusi. Fotke gaunasi neitiketina ir visiskai neatspindi realybes. Toki vaizda galima pagaut tik atsiktinai, ir cia nei fotografo nuopelnas, nei merginos nesekme. Ant sakos uz tai, kad neistryne nevykusios fotkes.

Badai, turiu tokių nuotraukų kur akys merkiasi ar kažką sakai - vaizdelis tikrai nekoks. Alkoholikų būrelis gaunasi Gerai Cha cha.

Badai, o tu kai fotografuoji iškart peržiūri nuotrauką, ją įvertini ir jei netinkama trini lauk? kažin kiek laiko tavo fotosesijos trunka Pavargęs. C’mon, žmogau, atsipūsk.

na, badas turbūt bent jau stengiasi, kad tokie kadrai nepatektų į internetą. Juk dažniausiai gavęs užsakymą fotografas turi laiko sutvarkyti nuotraukas, jas atredaguoti, pratrinti. Šis matyt neturėjo.

ot badas nuo dūšios pasakė Apkabinimas Gerai

fejus> nesvarbu kada fotografas nuotraukas perziuri. Svarbu kad perziuretu dar pries dedamas i interneta, ne po to Nekaltas

Tai gal čia tokia foto esmė ir buvo, kad parodyt ją tokią Nekaltas.