Va ir internetas
visko dakuja, bet ar tiek reikia? man uztektu kokiu 600min, 200sms, o interneto niekada nebuna perdaug ir aisku iki kokiu 30lt butu idealu
Minučių tiek nebereikia, kai dabar į visą bitę nemokamai skambinti, o tos 1800min į kitus tinklus, iš jų išnaudoju ~1100min, kiti planai nebetinka jau, trūks O SMS nemokamai duoti
jei tiek ikalbi, tai liuks planas patarkit kaip man is bites pabegt, rysys prastas kai kuriose vietose kur as bunu, internetas 15lt/men 1gb
bet mano planas bite verslas ir paemes telefona su nuolaida(ne issimoketinai) ir dar like metai.
Aš 95% praleidžiu Vilniuje, tai bėdų nematau. Imk Omnį, drako neblogą planą pajamė
UK tinklas 3 siulo uz 15 svaru/men neribotas interas telefone, 2000min i visus tinklus ir 5000sms. Lt isvertus kazkas panasaus, isskyrus intika. O rysys vienas geriausiu vietovoje kur gyvenu.
Londone kai buvau, “3” jau toks šūdinas tinklas…
pas mane is vis durna situacija… Vodafone yra vienintelis tinklas kuris gerai traukia namie… ir vienintelis, kuris turi leva, tik edge/2G tinkla miestelyje. visi kiti atvirksciai: mieste 3G, darbe 3G, namie - rysio NERASTA. 0. nera. niera. niema. bet su sirdgela pasijamiau vodafona. o 3 tai ypatingas tuo, kad neturi 2G rysio. tik 3G
opa, reiškias galima išsijungti tada tą 1GB
Reiks is omnio p!st i bite ko gero nesamoningos saskaitos jau visiskai prasidejo
eik į Tele2 ir sutaupysi tiek, kad bus gardu