Va idomu kuom paremti jusu tie pasakymai apie meile ?

!!! Va idomu kuom paremti jusu tie pasakymai apie meile ?

va kame ir esme jog siais laikais zodis meile tapo nuvalkiotas tarinys.

Jo daug kas neskiria to susizawejimo, bet zinau, kad mylejau viena karta Mirkt 2oj kalses pirma kart"isimylejau"-susizawejau Cha cha Cha cha Cha cha

pas mane lb susizhavejimas negu mejle…

vienas protinguolis ir suaugęs atsirado Juokiasi susižavėjimas ir meilė labai panašūs dalykai, kuriuos sunku būna atskirti, todėl vieni tą jausmą vadina meile, kiti tik susižavėjimu.

Aistra, tiesiog komunikabilumas, susižavėjimas, įsimylėjimas ir meilė yra penki skirtingi dalykai, o šioje temoje jie suplakti į vieną kruvą kažkodėl… Nekaltas Tikrai, tvirtai, patikimai meilei, gali prireikti daugybės metų… Ji niekada neateina per akimirką, vos susipažinus, tam reikia pačiam subresti dvasiškai, pažinti žmogų, su kuriuo bendrauji. Per akimirką galima susižavėti, pajusti aistrą. Įsimylėjimui reikia mažiausiai vieno pasimatymo, o meilei - na, mažiausiai savaitės…

sejp niekada nesu tajp rimtaj mylejus…ajsq dar per jauna esu taj tikrajai mejlej,o tajs wisjas serialajs ir filmajs kajp tu sakaj netikiu…juk ten tik filmaj o ne realus gywenimas… Šypsena

niekuom Liežuvis~

meile - emocinis prisitaikymas prie fizinio potraukio. nepamenu kas taip pasake;DD

Kaj tik isimyli - galvoji apie ta zhmogu 3 min likusi laika pamirshti… Veliau - galvoji - visa laika, pamirshti - 3min Mirkt

kiekvienam savo!

Aš tai niekada nemylėjau, nerėk ant manęs Nekaltas